Статьи

Карактер на прстите. Како да се одреди природата на личноста со прстите.

  1. Карактерни црти на прстите
  2. Определете го карактерот на должината на прстите
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. A. Горниот дел од прстот е поголем од долниот
  7. Б. Фаланги со прсти се исти.
  8. C. Долниот дел од палецот е подолг од врвот.

Со овој едноставен тест можете да дознаете што е заљубена личност.

Само внимателно погледнете во раката! Забележете колку долг е малиот прст во однос на прстенестата прст.

Можеби овој тест ќе изгледа смешен и апсурден. Но, во нашето издание се совпадна со сите! Покрај тоа, научниците ја поврзуваат должината на малиот прст со износот на тестостерон и естроген во крвта, а тоа е потешко да се расправа со.

И ова не е многу важно. Едноставно - тоа е љубопитно и сето тоа. Погледни го малиот прст наскоро!

Погледни од задниот дел од твојата рака. Врвот на малиот прст ја достигнува линијата што ја одделува горната фаланга. прст прст ? Или е пократко, или можеби подолго?

1. Ако вашиот мал прст во должина точно достигне последниот зглоб на прстенот прст, тогаш ова е најдоброто што може да биде! Вие сте гениј на комуникација со спротивниот пол!

Имате магична привлечност, што е невозможно да се објасни, но се чувствува на растојание и не ве игнорира. Вие имате совршени комуникациски вештини. Ако сте имале можност да бидете сами со предметот на вашето внимание, тогаш можете да бидете сигурни дека вие сте гарантиран успех!

Затоа, не мислам премногу долго, изразувајќи ги вашите чувства! Обидете се да му верувате на вашата интуиција и секогаш да се насмевнете.

2. Ако твојот мал прст ја премине линијата на горниот дел на прстенот ...

... ова значи дека вашиот партнер е многу среќен. Нема повеќе пациентот верен и посветен пријател од тебе. Сепак, не сте лишени од снаодливост и знаете како да бидете многу слатки и шармантни кога сакате. И не само со вашиот партнер. Затоа, честопати се будите љубомора, и со тоа, страст. Но, патем, ова е твојата капризност.

Ги искажувате вашите чувства многу природно. Твојата вродена љубезност и виталност како магнет те привлекува! Вие можете да загреете во своите зраци лице во близина.

Но запомнете дека понекогаш луѓето не можат да поверуваат во вашата искреност и вашето однесување се чини неприродно за нив. Затоа, во раните фази на датирањето, понекогаш може да имате некои потешкотии. Но, не плашете се од ова. Погледнете внимателно во очите на вашата избрана, вашата моќна интуиција ќе ви каже што да прави.

3. Ако твојот мал прст не стигне до линијата на горниот дел на прстенот ...

... тогаш си премногу љубезен. Секогаш сакаш сè да биде твое. Вие однапред им давате на луѓето одредени квалитети и очекуваат "вистински" реакции од нив. И ако тие се различни од она што си замислил, тогаш стануваш безнадежно разочаран. Ова е ваша вина, но во исто време, и голема предност. Знаеш точно што сакаш. Затоа, нема да се разменуваат за ништо.

Ако се сретнете со личност која навистина е "вашата", тогаш ќе го препознаете од првата секунда. Вашето однесување не може да се нарече едноставно и скромен. Обично, луѓето се малку збунети од вашата двосмисленост. Но вие сте нездраво привлечни. Комбинацијата на привлечност и мистерија дава експлозивна мешавина која работи беспрекорно.

Од самиот прв состанок успевате да ја претворите главата во потенцијален партнер. И ако не сте го оставиле по првиот состанок, тогаш, најверојатно, тој сигурно влезе во вашата мрежа. И понатаму, времетраењето и природата на вашата врска ќе зависи целосно од вас.


Што може да каже за личноста со прстите и дали вреди да се верува. Дознајте како рационализмот ги рангира луѓето по прст.

Набљудувач секогаш добива предност над оние кои не се доволно внимателни кон луѓето. Ова правило е разбрано од многумина, и затоа сега постојат многу различни методи кои помагаат подобро да го запознаете вашиот партнер, вклучително и со помош на старите практики. Дознајте што науката за палмистика советува да обрне внимание.

Карактерни црти на прстите

За да добиете појасна слика за соговорникот, треба да се фокусирате на неговите раце и да ја разгледате структурата на четката. За оние кои се заинтересирани за хирургија, таквата техника ќе помогне да се извлечат приближни заклучоци за наклонетоста на некое лице кога не можете да одржите целосна сесија (видете ги ридовите и линиите).


Обично, луѓето гестикулираат за време на сексуалниот однос и даваат можност да ги истражат општите карактеристики на дланката. Значи, кога линијата каде што дланките и прстите се комбинирани е права линија, ова може да укаже на некоја себичност на некоја личност. Пред вас е оној кој сака да прави бизнис со оние чии интереси се совпаѓаат со неговите лични планови. Инаку, таквиот поединец прави контакт ако е можно да го допре неговото срце.

Ако линијата наликува на триаголник, со такво лице подобро е да не оди напред во бизнисот или во односите, но треба да изберете флексибилен пристап. Луѓето од овој тип сакаат да ги слушаат и почитуваат нивните мислења. Тие ги ценат љубезни и добротворни соговорници и се подготвени да слушаат и да обезбедат секаква можна помош.

Линиски лак значи желба на еден човек за успех во нивните напори. Таквиот партнер може да даде вредни совети и да ги слушате неговите упатства. Овие луѓе, како по правило, се опремени со интуиција и можат да понудат неколку опции за решавање на тешката ситуација.


Определете го карактерот на должината на прстите

Голема вредност palmistry доделува колку време се прсти на лицето. Историски, прстите на воин и музичар беа многу различни. Впрочем, мораше цврсто да се држи во раката со меч или копје, а вториот - да ги донесе луѓето задоволство со неговата игра, извлекувајќи звуци. Експертите веруваат дека тоа е идна судбина која одредува кои прсти има личноста од раѓањето.

Кратки прсти укажуваат на тоа дека нивниот сопственик може да биде склон да го стави своето мислење во првите редови, а зборовите на другите за него понекогаш остануваат секундарни. Ова правило важи и за роднините и за колегите. Повеќето од овие луѓе сакаат да се обрне внимание и да се стави во неа. Па дури и тивките од оваа листа тајно сакаат дека еден ден сите ќе бидат убедени во нивниот исклучителен талент.

Просечната должина покажува дека ова лице се обидува да ги контролира своите емоции и не му се допаѓа кога се појавуваат конфликти. Важен фактор за него е мирно и пријателско постоење. Понекогаш овие луѓе сакаат да бидат малку мрзливи, но ако е потребно, тие брзо стануваат и можат да прават доста работа.

Долгите прсти велат дека таквата личност понекогаш сака да биде сама, а воопшто да не му недостасува толпата до него. Овие луѓе се одликува со фактот дека тие можат да го претворат здодевниот секојдневен живот во вистински празник само со нивното присуство. Секогаш е интересно со нив.


Секогаш е интересно со нив

Слика 1a покажува прсти со квадратна форма. Ова е знак на посветеност на мери животот и љубовта кон земните добра.

Само внимателно погледнете во раката! Забележете колку долг е малиот прст во однос на прстенестата прст. Можеби овој тест ќе изгледа смешен и апсурден. Но, во нашето издание се совпадна со сите! Покрај тоа, научниците ја поврзуваат должината на малиот прст со износот на тестостерон и естроген во крвта, а тоа е потешко да се расправа со. И ова не е многу важно. Едноставно - тоа е љубопитно и сето тоа. Погледни го малиот прст наскоро!

Погледни од задниот дел од твојата рака. Дали врвот на малиот прст стигнува до линијата што го дели горниот фаланга на прстенестата прст? Или е пократко, или можеби подолго?

1

Ако вашиот мал прст точно го достигне последниот зглоб на прстенот, тогаш ова е најдоброто што може да биде! Вие сте гениј на комуникација со спротивниот пол!

Имате магична привлечност, што е невозможно да се објасни, но се чувствува на растојание и не ве игнорира. Вие имате совршени комуникациски вештини. Ако сте имале можност да бидете сами со предметот на вашето внимание, тогаш можете да бидете сигурни дека вие сте гарантиран успех! Затоа, не мислам премногу долго, изразувајќи ги вашите чувства! Обидете се да му верувате на вашата интуиција и секогаш да се насмевнете.

2

Ако твојот мал прст ја премине линијата на горниот дел на прстенот ...

... ова значи дека вашиот партнер е многу среќен. Нема повеќе пациентот верен и посветен пријател од тебе. Сепак, не сте лишени од снаодливост и знаете како да бидете многу слатки и шармантни кога сакате. И не само со вашиот партнер. Затоа, честопати се будите љубомора, и со тоа, страст. Но, патем, ова е твојата капризност.

Ги искажувате вашите чувства многу природно. Твојата вродена љубезност и виталност како магнет те привлекува! Вие можете да загреете во своите зраци лице во близина.

Но запомнете дека понекогаш луѓето не можат да поверуваат во вашата искреност и вашето однесување се чини неприродно за нив. Затоа, во раните фази на датирањето, понекогаш може да имате некои потешкотии. Но, не плашете се од ова. Погледнете внимателно во очите на вашата избрана, вашата моќна интуиција ќе ви каже што да прави.

3

Ако твојот мал прст не стигне до линијата на горниот дел од прстенот ...

И повторно, студиите на социолози и психолози се обидуваат да ги извлечат тајните страници на вашата потсвест и да ја најдат врската помеѓу телото и ликот. Очите се огледало на душата. Во овој случај големи прсти рацете - огледало на карактерот.

Значи, ако верувате во студијата, тогаш со прсти, или поточно со соодносот на должината на фалангите палец рацете, можете да дознаете што ќе биде личност во врската. Затоа погледнете и забележете, дали да се заљубите во ова или не.

A. Горниот дел од прстот е поголем од долниот

Страстни луѓе, тие се врти во љубов со главите и без оглед. Работа, студија и остатокот од светот згаснуваат во споредба со предметот на обожување. Ако, не дај Боже, вашиот партнер е одложен во одговарањето на преписката или одеднаш не го зема телефонот, може да го откине покривот и последиците ќе бидат непредвидливи. Така, се создава морето на пропуштени повици и СМС, непречено се движи од меки прашања до хистерични закани и понатаму кон зборовите на покајание. Дали се препознаваш? :)

Б. Фаланги со прсти се исти.

Таквите луѓе се смирени и разумни без разлика што се случува таму. Тие внимателно го планираат својот живот и животот на своите најблиски и не е важно дали станува збор за домашни работи или за романтични врски.
"Добро, на 20-ти јули ќе одиме на мајка. Не планирај ништо. "
Овој пристап води до фактот дека односите можат да се развијат бавно и полека. Секој детаљ ќе биде размислуван, секој чин ќе се мери. Ако таков однос ви се налути, размислете напред, бидејќи тоа нема да биде подобро.

C. Долниот дел од палецот е подолг од врвот.

Луѓето со такви прсти имаат тенденција да ја инспирираат довербата на другите. Тие се разумни и внимателни. Склони кон размислување за тоа што се случува со нив и околу нив. Истото важи и за љубовните врски. И дури и ако се сретнат со некој посебен, тогаш постои голема шанса дека ништо нема да излезе - премногу мисли: "Зошто? И ако ... "

Со овој едноставен тест можете да дознаете што е заљубена личност.

Само внимателно погледнете во раката! Забележете колку долг е малиот прст во однос на прстенестата прст. Можеби овој тест ќе изгледа смешен и апсурден. Но, во нашето издание се совпадна со сите! Покрај тоа, научниците ја поврзуваат должината на малиот прст со износот на тестостерон и естроген во крвта, а тоа е потешко да се расправа со. И ова не е многу важно. Едноставно - тоа е љубопитно и сето тоа. Погледни го малиот прст наскоро!

Погледни од задниот дел од твојата рака. Дали врвот на малиот прст стигнува до линијата што го дели горниот фаланга на прстенестата прст? Или е пократко, или можеби подолго?

1. Ако вашиот мал прст во должина точно достигне последниот зглоб на прстенот прст, тогаш ова е најдоброто што може да биде! Вие сте гениј на комуникација со спротивниот пол!

Имате магична привлечност, што е невозможно да се објасни, но се чувствува на растојание и не ве игнорира. Вие имате совршени комуникациски вештини. Ако сте имале можност да бидете сами со предметот на вашето внимание, тогаш можете да бидете сигурни дека вие сте гарантиран успех! Затоа, не мислам премногу долго, изразувајќи ги вашите чувства! Обидете се да му верувате на вашата интуиција и секогаш да се насмевнете.

2. Ако твојот мал прст ја премине линијата на горниот дел на прстенот ...

... ова значи дека вашиот партнер е многу среќен. Нема повеќе пациентот верен и посветен пријател од тебе. Сепак, не сте лишени од снаодливост и знаете како да бидете многу слатки и шармантни кога сакате. И не само со вашиот партнер. Затоа, честопати се будите љубомора, и со тоа, страст. Но, патем, ова е твојата капризност.

Ги искажувате вашите чувства многу природно. Твојата вродена љубезност и виталност како магнет те привлекува! Вие можете да загреете во своите зраци лице во близина.

Но запомнете дека понекогаш луѓето не можат да поверуваат во вашата искреност и вашето однесување се чини неприродно за нив. Затоа, во раните фази на датирањето, понекогаш може да имате некои потешкотии. Но, не плашете се од ова. Погледнете внимателно во очите на вашата избрана, вашата моќна интуиција ќе ви каже што да прави.

3. Ако твојот мал прст не стигне до линијата на горниот дел на прстенот ...

... тогаш си премногу љубезен. Секогаш сакаш сè да биде твое. Вие однапред им давате на луѓето одредени квалитети и очекуваат "вистински" реакции од нив. И ако тие се различни од она што си замислил, тогаш стануваш безнадежно разочаран. Ова е ваша вина, но во исто време, и голема предност. Знаеш точно што сакаш. Затоа, нема да се разменуваат за ништо.

Ако се сретнете со личност која навистина е "вашата", тогаш ќе го препознаете од првата секунда. Вашето однесување не може да се нарече едноставно и скромен. Обично, луѓето се малку збунети од вашата двосмисленост. Но вие сте нездраво привлечни. Комбинацијата на привлечност и мистерија дава експлозивна мешавина која работи беспрекорно.

Од самиот прв состанок успевате да ја претворите главата во потенцијален партнер. И ако не сте го оставиле по првиот состанок, тогаш, најверојатно, тој сигурно влезе во вашата мрежа. И понатаму, времетраењето и природата на вашата врска ќе зависи целосно од вас.

Не заборавајте дека ова е само тест кој не е заснован на никакви истражувања. Насмевте додека го читате. Но, можно е, како во нашиот случај, да стигне до точка! И ви даде причина да мислите. Во секој случај, колку е добро и среќно ќе бидеш вљубен - зависи само од тебе!

Или е пократко, или можеби подолго?
Дали врвот на малиот прст стигнува до линијата што го дели горниот фаланга на прстенестата прст?
Или е пократко, или можеби подолго?
Дали се препознаваш?
И дури и ако се сретнат со некој посебен, тогаш постои голема шанса дека ништо нема да излезе - премногу мисли: "Зошто?
Дали врвот на малиот прст стигнува до линијата што го дели горниот фаланга на прстенестата прст?
Или е пократко, или можеби подолго?

Новости

Советы для удачного шоппинга в Барселоне.
Шоппинг  в Барселоне У какой женщины при слове «шоппинг» не просыпается инстинкт охотницы, всегда готовой к штурму коммерческого центра или бутика с тем же энтузиазмом, с каким французы когда-то

Магазины Вильнюса
Шоппинг и магазины в Вильнюсе, распродажи и скидки. Шоп-туры в Вильнюс, Литва: бутики, бренды, аутлеты, фабрики, адреса магазинов, отзывы. Вильнюс — сравнительно небольшой город, в котором насчитывается

Отдых в Мальград-де-Мар в июне — отзыв Ильи: путешествие по Испании и культурный шок от увиденного


Шоппинг
Излюбленным местом для многих туристов является остров Крит, который представляет собой самый большой остров Греции. Здесь можно полюбоваться великолепными природными пейзажами и насладиться комфортабельным

Магазины в Ллорет де Мар: торговые центры, рынки и аутлеты.
В последнее время среди туристов особым спросом начали пользоваться испанские города. Да, и еще бы! Многие ведь жаждут посмотреть известные бои быков, прогуляться по старинным улочкам, полюбоваться прекрасной

Ведущий "Орла и Решка. Шопинг" Егор Калейников: "Тяжело было решиться побриться наголо"
Популярный телеведущий в интервью "Сегодня" рассказал об экстриме на съемках, о покупке за 220 тысяч долларов, о том, как крадет души с помощью камеры, и о йо-йо с Аляски. А еще — о том, как чуть не стал

Шоппинг в Лос-Анджелесе
Мировой лидер в бронировании отелей Booking.com отобрал наиболее удобные отели для шоппинга в Лос-Анджелесе — . Для многих посетителей шоппинг является главной целью в Лос-Анджелесе. Это столица киноиндустрии

Шоппинг в Венеции
В Венеции, как и в любом европейском городе, являющемся центром притяжения туристов, очень много небольших магазинов, специализирующихся на продаже как брендовой одежды и обуви, так и ювелирных украшений,

Шоппинг во Вьетнаме
Шоппинг (по-вьетнамски — муа, то есть покупка). Скидка — зам за. Торговцы необходимые слова знают и по-английски. Постепенно, с увеличением во Вьетнаме количества российских туристов, вспоминают или учат

Шоппинг в Куала-Лумпуре. Что можно купить?
Малайзия славится не только лишь башнями Петронас, возле которых очень любят фотографироваться приезжие, а также отличными пляжами, но и шоппингом. Он здесь чуть ли не самый лучший во всём регионе. В столице

Адрес:
пр. Пушкина 16

Телефоны клуба:
056-79-000-37
099-078-90-99
067-689-07-01
093-403-17-02

Режим работы:
ПН – ПТ: 9.00-21.00 СБ: 10.00-17.00

Следите за нами: