Статьи

Види како црвена дама се вика. Како да се јавите на кралицата на лопати во текот на денот?

  1. Дали е можно да се јавите на кралицата на лопати?
  2. Како да се јавите на кралицата на лопати?
  3. Како да се јавите на кралицата на лопати без последици?

Секој од вас веќе е запознаен со ликот од детските хорор приказни и легенди, со кралицата на лопати. Обично првото прашање е поврзано со тоа како да го нарекуваме, а прашањето за последиците од повикот згаснува во позадина. Во оваа статија ќе ви кажам за можната штета и последици од повикувањето на кралицата на лопати.

Врз основа на легендата, ние разбираме дека самата кралица на лопати е во доменот на мртвите. Ако ја вознемирувате и ја поттикнувате, не треба да се надевате дека ќе дојде кај вас во добро расположение. Кралицата на лопати може да игра свирепа шега со вас и да предизвика ви морална и физичка штета, и ако имате среќа, тоа само може да ви плаши. Ако вашиот повик нема лоши цели на лош карактер и ќе бидеш пријателски пријател, кралицата на лопати најверојатно ќе ве исплаши или воопшто не можеш да изгледаш на твоите очи.

Ако ја наречеш пичка на дама со насмевка, не верувајќи во нејзините способности, или ќе бидеш непријателска, не очекувај ништо добро од ритуалот. Ако ја мочам, таа може да ја однесе душата и да ве остави само физичко тело. Да, и ти ќе одиш на земјата, а во надворешноста ништо нема да се промени во тебе, туку во тебе ќе умре човештвото, сите прекрасни чувства, само омраза, лутина и рамнодушност кон сè што ќе остане.

За време на самиот ритуал не е исклучена мала задушување и ментално замаглување. Не плашете се и изненадете се ако во текот на ритуалот имате нешто да паднете или да се скршите, сепак ја нарекувате душата од подземјето. Исто така, веднаш по завршувањето на ритуалот, може да ја разнесе гробот, одеднаш вратите или прозорците може да се отворат. Кралицата на пиковите може да предизвика телесно повредување, било сами или со помош на предмети околу вас. Ова може да биде лустер виси над вас, гардероба стои покрај креветот, прозорците, ретровизорите или други предмети.

Само кралица на лопати може да остави модринки или црвенило на вашето тело. Исто така, понекогаш остава свои знаци насекаде низ местото каде што го викавте, тие може да бидат едвај забележливи и да изгледаат како различни црвени знаци од тврд раце. Кралицата на лопати може да почне да разговара со вас или да пренесува некои пораки понекогаш не вербално, а прилично неразбирлива, на пример, со помош на странски објекти ќе се обиде да ти објасни нешто.

Не вреди да чекате добри и пријатни зборови од врвот дама, таа ќе те исплаши и ќе зборува за приближувањето на смртта, за помирувањето на вашите најблиски или вашите омилени миленичиња, како и претстојната апокалипса. Најсериозните последици можат да бидат повреди на нозете, оружјето, главата и внатрешните органи. Повиканата дама не може да те допре себе, но таа е доста способна да се качиш во мозокот и да си нанесе штета. Кралицата на лопати може дури и, многу зависи од времето на денот и расположението, и локацијата на самата дама.

Ова се само најосновните точки што можат да се случат кога се јавува кралицата на лопати. Не можете да го предвидите нејзиното расположение и можноста за одговор на нејзината душа од мртвите. Но самата дама е доволно силна, таа се движи како душа која не може да се допре, па дури и да се види додека таа самата не сака, и може да биде непредвидлива. Треба внимателно да размислите дали да го наречете, и бидете сигурни дека ќе ја разгледате стратегијата за заштита. Повикувајќи ја кралицата на лопати е сериозна работа што може да има сериозни последици. Силно препорачувам да не ја викам, кој знае што ќе се случи?

Веројатно, многу луѓе знаат за духот на кралицата на лопати, но само неколку знаат како точно се појавило. Постојат неколку опции, на пример, некои тврдат дека легендата се појавила поради картата со исто име, со која се поврзани различни несреќи. Постои уште еден мит дека кралицата на лопати е духот на огледалото. Секоја година имаше се повеќе и повеќе различни верзии кои ја припишуваат негативната на оваа женска слика.

Прво треба да разберете зошто не можете да се јавите Врвна дама ако е страшно. Ако духот чувствува сомнеж и искуство, тогаш може да нападне, да земе енергија и да донесе друга штета. Затоа, ако се сомневате, подобро е да се откаже од ова.

Дали е можно да се јавите на кралицата на лопати?

Исходот на ритуалот е директно поврзан со мислите на личноста. Ако повикувачот се плаши и се загрижи или, напротив, е негативно отстранет, тогаш духот ќе дојде зло и не треба да очекувате ништо добро од него. За да повикате добра кралица на лопати, треба да имате позитивен став, бидејќи тоа ќе привлече добар дух . Генерално, конечната слика е директно зависна од имагинацијата на повикувачот.

Правила за тоа како да се јавите на кралицата на лопати во текот на денот:

Секој од вас веќе е запознаен со ликот од детските хорор приказни и легенди, со кралицата на лопати

Можете да изберете било која верзија на ритуалот, ние нудиме ова. Земете 2 огледала и поставете ги спроти едни на други за да креирате т.н. коридор. Наредете неколку запалени свеќи и земете еден во раката и, гледајќи во огледалата, кажете: "Кралицата на пиковите, оној кој живее во огледало, доаѓа до слабото светло на мојата свеќа" .

Ако духот изгледа позитивно, може да побарате помош. Имаше негативно наместена кралица на лопати, се скрши коридорот со лизгање на огледалата, така што таа исчезна.


За прв пат сликата на врвот дама беше видена на Тарот картички. Дамата на врвот на картичките била прикажана како прекрасна девојка, била наоружана со лак, и таа држеше отровна стрела во нејзините раце - нејзиниот лик ја персонифицира правдата. Во друга верзија, таа беше ладна мраз девојка, наместо на нејзиното срце, таа имаше парче мраз, таа не можеше да се почувствува - оваа картичка беше толкува како не можејќи да се чувствуваат, бездушноста, осаменоста.

Значи, пред да ги опишеме ритуалите на повикување на врвна жена, ајде кратко да наредиме како правилно да повикаме врвна жена:

1. ден пред ритуалот. Ако во текот на денот (на врвот дама е предизвикана во текот на ноќта) имате лошо чувство, не се чувствувате добро, или сте виделе лоши знаци или соништа, подобро е да го одложите ритуалот.
2. Страв. Ако се плашите од паника, тогаш сите начини на самоодбрана ќе летаат надвор од вашата глава, што може да ви биде полн.
3. Често се случува сосема различен субјект да дојде до предизвикот, сето тоа поради употребата на погрешен попис, погрешните зборови за повикување, но дури и во овој случај ризиците остануваат.
4. Максимум веруваат во фактот дека ти е за тебе да дојде фер, убав врв дама, дека таа не може да ти наштети, бидејќи ти си личност, и таа е само дух.
5. За ваше спокојство, можете да ставите заштитни амајлии, торба со сол, и во секое време треба да можете да ја вклучите светлината.

Ова е доста стар начин да се јавите на врвот дама дома. Најдобро време на состанокот: 12:00 - 3:00. Повикувањето на дамата на денот не се препорачува. Ќе ви биде потребен црн или темно црвен кармин, темно место со огледало и свеќа. Ставете свеќа пред огледалото и нацртајте скала од врвот до дното на огледалото. Нацртајте врата на врвот на скалите. Скалата не треба да биде многу мала, најмалку пет чекори (ова ќе ни даде повеќе време.) Потоа, се смири колку што е можно, се концентрира на сликата на врвот дама, затворете ги очите и кажете "Дама Пик дојде" три пати. Сенката на врвот дама треба да се формира во огледалото отворете ја вратата и полека започнете по скалилата насликана со кармин. Сè што ви треба е брзо да го искажете гласот на вашата желба и да имате време пред дамата да достигне последен чекор. Веднаш штом ќе ја искажете својата желба - земете крпа и избришете ги насликаните скали и вклучете ја светлината во тој час.

Запомнете дека најважното нешто е тука вашите мисли и внатрешен став дека сè ќе оди добро, и ќе го добиете она што го сакате.

Многу луѓе слушнале во детството за кралицата на лопати, а некои дури и се обиделе да ја викаат. Голем број приказни и митови се поврзани со духот на оваа жена. Многумина веруваат дека кралицата на пиковите е духот на вештерка, која не само што носи многу проблеми и несреќи, туку може и да ја однесе преку чашата за гледање. Често луѓето го нарекуваат Топ Дам за интерес како игра. Постојат многу ритуали кои помагаат да го евоцираат духот, да добиваат одговори на прашања, а исто така и да ги извршуваат негуваните. Сликата на кралицата на лопати во голема мера зависи од имагинацијата, па затоа е важно да се има добра идеја за нејзиниот изглед.

Како да се јавите на кралицата на лопати?

Пред да започнете со описот на ритуалот, вреди да се задржиме на некои важни точки. Прво, ако е страшно, тогаш не треба да го започнете ритуалот, инаку сè може да заврши на прилично застрашувачки начин. Второ, новиот дух може да биде сосема различен од очекуваната слика. Не паничете и прекинувајте го ритуалот, бидејќи ако кралицата на лопати не замине, може да се појават многу непријатни последици. Пред да го повикате духот на кралицата на лопати, за да се заштитите себеси подгответе заштитна опрема. На пример, можете да користите слики од руни, сол, молитви итн. И, се разбира, како и во секоја магија, верувањето во позитивен резултат е многу важно.

Размислете за најефективна и популарна опција за правилно да се јавите на кралицата на лопати. За ритуалот да се работи, се препорачува да се одржи од 23-00 до 3-00. Собата треба да биде темна, единствената прифатлива светлина - запалена свеќа. Важно е дека просторијата е огледало. Ставете ја свеќата на таков начин што нејзиното светло се рефлектира во огледалото. Земете темно боја кармин и нацртајте врата и скала на стаклото. Затворете ги очите и кажете 3 пати:

"Кралицата на лопати, дојди!"

Без да ги отворите очите, почнете да визуализирате како духот ја отвора обоената врата и се спушта по скалите. Кога сте сигурни дека пристигнала кралицата на лопати, можете да ги отворите очите. Ако сето тоа е направено правилно, ќе се појави дух и може да го замолите да ја исполни својата нежна желба. За да го направите ова, јасно ја формулирајте, кажете и визуелно замислете како се исполни. Важно е да знаете не само како да ја наречете кралицата на лопати дома, туку и како да ја вратите назад низ чашата за гледање. По завршувањето на ритуалот, неопходно е целосно да се избрише сето она што беше на огледалото. Ако сè е направено правилно, тогаш наскоро можете да сметате на исполнувањето на желбата.

Како инаку може да се јавите на кралицата на лопати?

За овој ритуал по зајдисонце, парфеми го омилениот парфем и одете надвор. Застанете пред мулти-катната зграда и погледнете ги прозорците на третиот кат, важно е светлата да не изгорат во нив. Без да гледате, повторете три пати:

"Дојдете кралицата на лопати!"

Ако се појави дух, тоа сигурно ќе трепка во прозорецот.

Друга опција, како да се јавите на кралицата на лопати, така што таа ја исполни желбата, се одржува на полноќ точно. Изберете најмрачна соба на живеалиштето. Земете огледало и раширете го со сапун. Лит Друга опција, како да се јавите на кралицата на лопати, така што таа ја исполни желбата, се одржува на полноќ точно Ставете ја свеќата така што пламенот се рефлектира во огледалото. Се препорачува да се стави на шамија или било која друга шапка, така што целата коса е целосно скриена. Земете картичка со слика на кралицата на лопати и доведете ја до огледалото за да може сликата да се рефлектира. Погледнете во огледалото и почекајте ги сигналите. Ако се појават бели триаголници, тоа значи дека духот е во добра положба и можете да направите желба. Сите други слики укажуваат на тоа дека ритуалот вреди да се запре.

Како да се јавите на кралицата на лопати без последици?

Вие не треба да се јавите на духот со потсмев или со какви било негативни. Таквото однесување ќе го доживее духот како предизвик. За да се заштитите од повреди и други негативни последици од кралицата на лопати, можете да ги користите различни видови заштита. На пример, користете амајлии, итн.

Кој е кралицата на лопати? Ова е обична жена од палубата на картички. Зошто сите се плашат од неа, и, да речеме, не ловецот? Некои луѓе на оваа сметка велат дека откако таа беше злобно прикажана на картичките (се прашувам кога беше?), Други веруваат дека црна боја на врвот одговараат, наводно симболизира нешто нељубезно, е виновна за сè. Биди како што може, и дамата од палубата на врвот се уште се идентификува со вештерка која носи неуспеси, па дури и ... смрт! Има многу легенди за неа денес. Оваа ужасна жена е олицетворена со духот што живее во светот на огледалото, и ако го наречете, можете да го задавиш!

Нејзината злонамерна слика била формирана од приказни и легенди за неа. Тој беше нахранет од неповолна енергија и мистерија. До ден-денес тајната на оваа жена не им дава починка на луѓето кои бараат најразлични начини да го повикаат Пик Даме, нејзиниот имиџ ги поттикнува умовите на многумина, а експертите за паранормалните феномени само ги свршуваат рамениците ... И сето тоа, бидејќи таа ... постои! Не, вие, се разбира, не можете да верувате и да ја наречете оваа изјава глупости, но запомнете: ако сте скептици, тогаш тоа не значи дека нема ништо мистично! Како што велат, ако долго се мачат ...

Прва фаза

Заборавете за било која скала насликана со кармин на огледалото. Ова е метод на "баба". Ако навистина сакате да доживеете страв, тогаш ви нудиме вистински начин да се јавите на кралицата на лопати. Заборавете за било која скала насликана со кармин на огледалото

  1. Се сеќавам на една вистина: треба да се јавите сами! Немојте да поканувате пријатели. Сите зборуваат за фактот дека двете се чини дека не се толку страшно - ова е целосна глупост. Два или повеќе луѓе се дисперзија на енергија на десната и левата страна ... Нема поен ... Мора да бидете сами за енергетска група да биде насочена кон огледалата.
  2. Треба да биде темно во просторијата и надвор од прозорецот. Да, оваа постапка се изведува само ноќе. Ќе ви требаат сите огледала (најмалку три) што ги имате во куќата, и една свеќа. Ќе направите коридор во стаклото за гледање - моќен енергетски ментален стимул.
  3. Го ставивме најголемото огледало во средината на масата, а остатокот околу него. Излегува бесконечен коридор ... Исклучете ја светлината. Вие сте во целосна темнина. Запали свеќа подготвена однапред и ставете ја пред централното огледало, така што рамномерно го осветлува целиот коридор.
  4. Забележуваме со посебна ставка: не заборавајте да ги затворите сите врати и прозорци со брави! Ова е неопходна состојба. Ќе разберете зошто подоцна. Значи, сè е подготвено за предизвикот.

Како да се јавите на кралицата на лопати. Фаза два

Фаза два

Не го повторувајте ова!

Правото да се верува или не, се разбира, е твое. Но, во секој случај, ние не ве советуваме да се сеќавате како да се јавите на Лејдот на Лопати и, особено, да го повторите ова дома. Се разбира, никој не може да го гарантира однесувањето на ова суштество, но ако жената не задуши, таа дефинитивно може да ја вози нејзината луда, како што се случи со Херман во истоимената приказна на Александар Пушкин.

Дали е можно да се јавите на кралицата на лопати?
Како да се јавите на кралицата на лопати?
Како да се јавите на кралицата на лопати без последици?
Силно препорачувам да не ја викам, кој знае што ќе се случи?
Дали е можно да се јавите на кралицата на лопати?
Како да се јавите на кралицата на лопати?
Како инаку може да се јавите на кралицата на лопати?
Како да се јавите на кралицата на лопати без последици?
Кој е кралицата на лопати?
Зошто сите се плашат од неа, и, да речеме, не ловецот?

Новости

Советы для удачного шоппинга в Барселоне.
Шоппинг  в Барселоне У какой женщины при слове «шоппинг» не просыпается инстинкт охотницы, всегда готовой к штурму коммерческого центра или бутика с тем же энтузиазмом, с каким французы когда-то

Магазины Вильнюса
Шоппинг и магазины в Вильнюсе, распродажи и скидки. Шоп-туры в Вильнюс, Литва: бутики, бренды, аутлеты, фабрики, адреса магазинов, отзывы. Вильнюс — сравнительно небольшой город, в котором насчитывается

Отдых в Мальград-де-Мар в июне — отзыв Ильи: путешествие по Испании и культурный шок от увиденного


Шоппинг
Излюбленным местом для многих туристов является остров Крит, который представляет собой самый большой остров Греции. Здесь можно полюбоваться великолепными природными пейзажами и насладиться комфортабельным

Магазины в Ллорет де Мар: торговые центры, рынки и аутлеты.
В последнее время среди туристов особым спросом начали пользоваться испанские города. Да, и еще бы! Многие ведь жаждут посмотреть известные бои быков, прогуляться по старинным улочкам, полюбоваться прекрасной

Ведущий "Орла и Решка. Шопинг" Егор Калейников: "Тяжело было решиться побриться наголо"
Популярный телеведущий в интервью "Сегодня" рассказал об экстриме на съемках, о покупке за 220 тысяч долларов, о том, как крадет души с помощью камеры, и о йо-йо с Аляски. А еще — о том, как чуть не стал

Шоппинг в Лос-Анджелесе
Мировой лидер в бронировании отелей Booking.com отобрал наиболее удобные отели для шоппинга в Лос-Анджелесе — . Для многих посетителей шоппинг является главной целью в Лос-Анджелесе. Это столица киноиндустрии

Шоппинг в Венеции
В Венеции, как и в любом европейском городе, являющемся центром притяжения туристов, очень много небольших магазинов, специализирующихся на продаже как брендовой одежды и обуви, так и ювелирных украшений,

Шоппинг во Вьетнаме
Шоппинг (по-вьетнамски — муа, то есть покупка). Скидка — зам за. Торговцы необходимые слова знают и по-английски. Постепенно, с увеличением во Вьетнаме количества российских туристов, вспоминают или учат

Шоппинг в Куала-Лумпуре. Что можно купить?
Малайзия славится не только лишь башнями Петронас, возле которых очень любят фотографироваться приезжие, а также отличными пляжами, но и шоппингом. Он здесь чуть ли не самый лучший во всём регионе. В столице

Адрес:
пр. Пушкина 16

Телефоны клуба:
056-79-000-37
099-078-90-99
067-689-07-01
093-403-17-02

Режим работы:
ПН – ПТ: 9.00-21.00 СБ: 10.00-17.00

Следите за нами: