Статьи

Draw këpucë pointe. Si për të nxjerrë një gjimnast me një laps në faza

 1. Si për të nxjerrë një gjimnast me një laps në faza
 2. Si për të nxjerrë një balerinë - skicë e parë e foto
 3. Si të vizatoni një balerinë - jepni linjat kryesore një formë volumetrike
 4. Si të vizatoni një balerinë - të përfundoni krahët dhe këmbët e balerinës
 5. Si për të nxjerrë një balerinë - hiqni linjat e panevojshme të figurës
 6. Si të vizatoni një balerinë - vizatoni një ballerinë
 7. Si për të nxjerrë një balerinë - përfundon prek
 8. Hapi 1.
 9. Hapi 2.
 10. Hapi 3.
 11. Hapi 4.
 12. Hapi 5.

Duket sikur është mjaft e vështirë për të nxjerrë një person në lëvizje. Por për ata që vërtetë duan të mësojnë bazat e artit të mirë, asgjë nuk është e pamundur. Gjëja kryesore është të kesh durim dhe të përmirësosh aftësitë tuaja hap pas hapi. Le të përpiqemi, për një fillim, të nxjerrim një balerinë që qëndron në përbërjen e "gëlltit". Nuk është aq e vështirë sa mund të duket në shikim të parë. Prandaj, marrim një fletë letre, një laps, një gomë të butë dhe fillojmë të krijojmë.

Para se të vizatoni një balerinë, është e nevojshme të përshkruani bazën e saj të ashtuquajtur. Do të përbëhet nga tre qarqe dhe linja që lidhin ato. Qarqet janë rregulluar në një mënyrë të tillë sikur një balerinë të qëndrojë në profilin tuaj, me kokën e saj pak të anuar prapa. Rrethi i parë është, në fakt, kreu vetë, i dyti është gjoksi dhe i treti është ijet. Përderisa paraqitja e balerarit përfshin një kthesë të lakuar, prandaj rrethet duhet të rregullohen, kështu që kur ato të lidhen me ndihmën e linjave ndihmëse, formohet një kënd.

Hapi i ardhshëm, si të nxjerrë një balerinë, do të jetë një përshkrim skematik i gjymtyrëve të saj. Në rrethin e dytë ne vizatojmë një vijë mezi të lakuar drejtuar prapa. Do të jetë një dorë. Shtoni linjat në rrethin më të ulët, të cilat pastaj "transformohen" në këmbë: një balerin do të qëndrojë dhe të marrë pjesën e dytë prapa, paralel me dyshemenë ose pak më të lartë. Pas kësaj, ju mund të tërheqni gjymtyrët në më shumë detaje.

Paramendoni se linjat e qarta janë eshtra, prandaj duhet të vendosen brenda krahëve dhe këmbëve Paramendoni se linjat e qarta janë eshtra, prandaj duhet të vendosen brenda krahëve dhe këmbëve. Për të mbajtur përmasa, konsideroni se gjatësia e krahut nga shpatulla në bërryl është e barabartë me gjatësinë nga bërryl në dore. Njëjtë me këmbët: distanca nga hip deri në gju është e barabartë me distancën nga gju në kyçin e këmbës. Për mos gabim në lartësi, duhet të mbani mend se kreu i një personi të rritur "përshtatet" shtatë herë në gjatësinë e pjesës tjetër të trupit (deri në kyçin e këmbës).

Tani le të vazhdojmë në fazën e ardhshme të zgjidhjes së problemit, si ta nxjerrim një balerinë. Nevoja për të përshkruar fytyrën e saj në profil, si dhe flokët e saj. Hollësoni krahinën dhe torzën, shtoni një kthesë në pjesën e prapme, shënoni gjoksin, barkun dhe belin. Draw këmbët, shtoni këpucë pointe. Në rrethin e tretë (kofshët) ne shënojmë skajin tutu, i cili duket si një disk pak i lakuar. Skaji i skajit është me onde. Vetëm poshtë ju mund të bëni një çift më shumë shtresa të "valëzimit" për ta bërë paketën të duken më të harlisur.

Kur jeni të kënaqur me skemën që keni marrë, konturet e kërcimtarit mund të priten më me besim, dhe të gjitha linjat ndihmëse dhe ekstra mund të fshihen me një brez gome Kur jeni të kënaqur me skemën që keni marrë, konturet e kërcimtarit mund të priten më me besim, dhe të gjitha linjat ndihmëse dhe ekstra mund të fshihen me një brez gome. Duhet të theksohet se dora e dytë e vajzës, e tërhequr në anën tjetër, gjithashtu duhet të jetë paksa e dukshme, por sipas ligjit të perspektivës, ajo do të shfaqet më pak. Mbaro atë.

Ndërsa nxjerrim një balerine, ju mund të fantasize dhe dekoroj veshje e saj. Ndoshta do të jetë neckline origjinale ose qafë të mbyllur, ose sleeves pazakontë. Ju mund të dëshironi që ajo të jetë i veshur me gëzof. Ju gjithashtu mund të mendoni për flokët e saj, shtoni një diademë ose bizhuteri të tjera. Nëse dëshironi përfundoi vizatimi mund të jetë me ngjyrë. Tani ju teorikisht e dini se si të nxjerrë një balerinë. Mbetet të zbatohen njohuritë e tyre në praktikë dhe të besojnë se gjithçka do të funksionojë padyshim.

Gjimnastika është një lloj aktiviteti çnjerëzor, që kujton yoga, vetëm në lëvizjen aktive. Janë dhënë jo shumë njerëz. Për njerëzit e zakonshëm, është e paarritshme, sepse për klasat është e nevojshme të përmbushen dy kushte: së pari, kuptojeni gomarin nga shtrati dhe vetëvlerësimi dhe shkoni në palestër, së dyti, do të keni fuqi për të përsëritur këto veprime gjatë një periudhe të gjatë jete. Shkuarja në palestër një herë, dhe duke kërcyer, nuk mund të quheni një atlet. Kështu që njerëzit e përfshirë në gjimnastikë meritojnë respekt. Sidomos vajzat. Veçanërisht në rroba banje. Diçka kam devijuar nga tema.

Pra, ajo që është karakteristike:

 • Ata gjithashtu kanë plagosje, ndoshta edhe më shpesh se në sportet e tjera;
 • Për gjimnastikë ritmike, ju duhet jo vetëm një kostum të bukur dhe një trup të hollë, por edhe një make-up të veçantë, kjo vlen edhe për meshkujt;
 • Ata duhet t'i përmbahen një rregulli, të bëra posaçërisht nga trajneri, dieta. Edhe pse nuk do të dëmtonte të gjithë për ta bërë këtë. Të paktën herë pas here;
 • Ata janë të këndshëm për të parë në kutinë;
 • Të jetojnë në to është edhe më e këndshme për të parë;

Dhe akoma keni një shans për ta nxjerrë atë:

Si për të nxjerrë një gjimnast me një laps në faza

Hapi i parë. Në qendër të fletës vizatoni disa qarqe të lidhura me njëra-tjetrën. Si më poshtë në foto.
Hapi i parë Hapi i dytë. Duke përdorur konturet e këtyre shifrave, ne përfaqësojmë trupin e një vajze.
Hapi i tretë. Ne do të korrigjojmë konturet, zgjidhni flokët, fytyrën, duart, bustin dhe këmbët.
Hapi i katërt. Hiq linjat e panevojshme dhe shto urën.
Dëshironi të tërhiqni më shumë vajza? Ne kemi mësime të tilla.

Një balerinë është mishërimi i sofistikimit dhe hirit në çdo balet "pa". Prandaj, nganjëherë është e vështirë të realizosh të gjithë punën e kujdesshme dhe të pabesueshme të investuar në valle, prej së cilës është e pamundur t'i largosh sytë. Për të ruajtur kujtimet e tij për një kohë të gjatë, ju mund të kapni momentin më të bukur në letër - vallëzimi balerinë. Nëse ndjek udhëzime hap pas hapi Një detyrë e tillë është e mundur si për një të rritur dhe për një fëmijë.

Si për të nxjerrë një balerinë - skicë e parë e foto

Për të dhënë figurën përmasat natyrore të një personi, ju duhet të vizatoni skicën e siluetit të ardhshëm, duke u përmbajtur rregullave të korrelacionit të të gjitha pjesëve të trupit. Për ta bërë këtë, vizatoni një ovale në mes të fletës, e cila është pakëzuar poshtë në anën e majtë, duke bërë anën e majtë të mprehtë.

Si të vizatoni një balerinë - jepni linjat kryesore një formë volumetrike

Tani është koha për të "ringjallur" pamjen e balerinëve. Nënvizoni shpatullat dhe vizatoni një bel të ngushtë. Tani jepni linjat e tërhequra të këmbëve një formë të besueshme.

Konsideroni se ballerinat janë mjaft të hollë, kështu që përpiquni të paraqisni pjesë të trupit që nuk janë shumë të harlisur.

Konsideroni se ballerinat janë mjaft të hollë, kështu që përpiquni të paraqisni pjesë të trupit që nuk janë shumë të harlisur

Si të vizatoni një balerinë - të përfundoni krahët dhe këmbët e balerinës

Vizatoni duart, duke përsëritur të gjitha bends. Pastaj vazhdoni deri në fund të vizatimit të këmbëve - printoni gjunjët dhe këmbët e hollë me laps. Tani tërhiqni një qëndrim në çorapet, duke pasur parasysh se në versionin përfundimtar balerina do të jetë në pointe.

Si për të nxjerrë një balerinë - hiqni linjat e panevojshme të figurës

Përdorni shiritin për të fshirë të gjitha skemat që keni përdorur për të nxjerrë vizatimin. Në këtë fazë, balerin është pothuajse gati. Është e nevojshme vetëm të përfundoni pëllëmbët me gishta të pastra. Dhe pastaj filloni të krijoni fytyrën e balerinës.

Si të vizatoni një balerinë - vizatoni një ballerinë

Kjo fazë mund të jetë më e vështirë nëse nuk ka aftësi të artistit. Në këtë rast, ju nuk duhet të shqetësoheni, është mjaft realiste ta bëni.

Nëse vizatoni një siluetë të madhe të një balerine, të gjitha elementet e fytyrës duhet të përshkruhen më në detaje. Për ta bërë këtë, ndani konturin e fytyrës në katër seksione duke përdorur dy rreshta. Kjo do të ndihmojë të tërheqë sytë dhe hundën në proporcion. Dhe nëse bëni një imazh të vogël pa detaje, goditjet e përgjithshme të vetullave, gojës dhe hundës do të zhduken plotësisht.

Hairstyle e balerinës është hedhur gjithmonë në formën e një rreze të hedhur pa probleme, kështu që vizatoni vetëm një skicë të hollë të flokëve në kokë.

Si për të nxjerrë një balerinë - përfundon prek

Për ta bërë figurën më të besueshme, duhet të vizatoni dhe të dekoroni veshje të valltarit dhe të vizatoni shadows në siluetë me një laps më të butë.

Vizatoni një korse të shtrënguar me një prerje të thellë të qafës. Shtoni dekorime në formë të qëndisjes ose rhinestones. Gjithashtu vizatoni mëngë të ajrit të lehta dhe këpucë me pëlhurë me vija. Në fund të hijes, të gjithë foto goditjet e lëmuara.

Sigurohuni që mos të humbisni ndonjë hollësi, për shembull, mos harroni të tërheqni veshët ose lidhjet në këpucë. Opsionale, mund të shtoni një dysheme në imazh dhe një pamje të paqartë të skenës në sfond.

Sipas kësaj skeme, ju mund të tërheqni jo vetëm një balerinë të mrekullueshme, por një princeshë adorable ose një vajzë të zakonshme.

Tani kemi një mësim hap pas hapi në nxjerrjen e një balerine, ose si të nxjerrim një balerinë me laps në faza.

1. Së pari ne do të nxjerrim një fytyrë, për këtë vizatoni një rreth me vija shumë të hollë, pastaj përcaktoni drejtimin e fytyrës drejt. Siç mund ta keni vënë re, koka jonë do të jetë shumë e vogël, prandaj mos sillni sytë me laps, bëni skica të hundës dhe vetullat, mund të nxjerrni një gojë tjetër. Ju mund të thjeshtoni shumë fytyrën, si në një mësim vizatimor. Forma e fytyrës duhet të jetë tërhequr siç duhet.


2. Një pjesë e rëndësishme është vizatimi i skeletit, ju duhet ta tërheqni përafërsisht dhe të tregoni nyjet kryesore. Pastaj do ta tërheqim gradualisht trupin. Së pari, vizatoni duart, në foton tjetër një rezultat i zgjeruar. Fingers, ne nuk do të pikturojmë, vetëm siluetë e furçë.3. Ne tërheqim një gjoks, një temë dhe një skaj në balerinë.


4. Ne tërheqim këmbët, tani mund të fshijmë të gjithë skeletin.


5. Ne tërheqim banesa baleti, më shumë vija në skaj dhe vija karakteristike, ku është fyti.


6. Nëse shihni se diçka nuk po punon për ju, ky vend mund të mbyllet me ndonjë objekt, gjë apo flokë. Në këtë rast, nuk më pëlqente diçka në duart e mia dhe tërhoqa rrathë, pastaj gjoksi im ishte shumë i sheshtë, unë tërhoqa disa rreshta për ta theksuar atë, dhe gjithashtu tërhoqa një copëz shtesë për temën, më lyen flokët. Kjo ka të bëjë me rezultatin që duhet të keni. Në gishta, unë nuk e përqendrova vëmendjen specifike, sepse filloni të bini me ta për një kohë të gjatë, merrni nervozë dhe lini pikturë.


Tashmë pikturuar +3 Dua të tërheq +3 Faleminderit, mësim i madh +63

Hapi 1.

Ne tërheqim tetë pjesë të barabarta në të cilat fotografia do të gjendet - përmasat e një personi. Ata do të na ndihmojnë shumë për të nxjerrë siluetën e saktë të një balerine. Vizatoni me një laps për ta fshirë atë më vonë.

Hapi 2.

Filloi të nxjerrë një figurë që qëndronte në një këmbë. Ne po përpiqemi të nxjerrim me një rresht. Është në rregull nëse vija është paksa e tronditur - sepse ne do të tërheqim me bojë. Por tani për tani, për të filluar, le të nxjerrim një përshkrim të përafërt me një laps dhe të sqarojmë përmasat - kjo do të na ndihmojë me një sundimtar prej tetë pjesë.


Hapi 3.

Ne kemi një kontur, të cilin ne fillojmë të bojkotojmë me bojë ose stilolaps me ngjyrë të zezë - ne, pas të gjitha, nxjerrim siluetën e një balerine.


Hapi 4.

Mbushni me bojë ose bojë mbi siluetën e balerinë në vizatimin tonë me një stilolaps me ngjyrë të zezë. Hiqim, nëse nuk hiqet më parë, konturën e lapsit. Vetëm prisni që bojë për vetulla të thatë, në mënyrë që mos të njollosni bojën e zezë. Bojë për vetulla dries shpejt, përveç nëse shtresa është shumë e trashë, dhe nuk ka pishina të bojës.


Hapi 5.

Ne marrim një furçë të hollë dhe punojmë nëpër detaje të vogla. Nëse keni vozitur në sfond kur jeni pikturuar një siluetë, atëherë ju mund të pikturoj të gjitha me gouache të bardhë, atëherë nuk do të jetë e dukshme se një gabim ka ndodhur. Por në qoftë se letra është e trashë, është më mirë të korrigjoni vijën e gabimit me një brisk rroje. Por bëjeni me kujdes, përndryshe do të ketë një vrimë.

Dëshironi të tërhiqni më shumë vajza?

Новости

Советы для удачного шоппинга в Барселоне.
Шоппинг  в Барселоне У какой женщины при слове «шоппинг» не просыпается инстинкт охотницы, всегда готовой к штурму коммерческого центра или бутика с тем же энтузиазмом, с каким французы когда-то

Магазины Вильнюса
Шоппинг и магазины в Вильнюсе, распродажи и скидки. Шоп-туры в Вильнюс, Литва: бутики, бренды, аутлеты, фабрики, адреса магазинов, отзывы. Вильнюс — сравнительно небольшой город, в котором насчитывается

Отдых в Мальград-де-Мар в июне — отзыв Ильи: путешествие по Испании и культурный шок от увиденного


Шоппинг
Излюбленным местом для многих туристов является остров Крит, который представляет собой самый большой остров Греции. Здесь можно полюбоваться великолепными природными пейзажами и насладиться комфортабельным

Магазины в Ллорет де Мар: торговые центры, рынки и аутлеты.
В последнее время среди туристов особым спросом начали пользоваться испанские города. Да, и еще бы! Многие ведь жаждут посмотреть известные бои быков, прогуляться по старинным улочкам, полюбоваться прекрасной

Ведущий "Орла и Решка. Шопинг" Егор Калейников: "Тяжело было решиться побриться наголо"
Популярный телеведущий в интервью "Сегодня" рассказал об экстриме на съемках, о покупке за 220 тысяч долларов, о том, как крадет души с помощью камеры, и о йо-йо с Аляски. А еще — о том, как чуть не стал

Шоппинг в Лос-Анджелесе
Мировой лидер в бронировании отелей Booking.com отобрал наиболее удобные отели для шоппинга в Лос-Анджелесе — . Для многих посетителей шоппинг является главной целью в Лос-Анджелесе. Это столица киноиндустрии

Шоппинг в Венеции
В Венеции, как и в любом европейском городе, являющемся центром притяжения туристов, очень много небольших магазинов, специализирующихся на продаже как брендовой одежды и обуви, так и ювелирных украшений,

Шоппинг во Вьетнаме
Шоппинг (по-вьетнамски — муа, то есть покупка). Скидка — зам за. Торговцы необходимые слова знают и по-английски. Постепенно, с увеличением во Вьетнаме количества российских туристов, вспоминают или учат

Шоппинг в Куала-Лумпуре. Что можно купить?
Малайзия славится не только лишь башнями Петронас, возле которых очень любят фотографироваться приезжие, а также отличными пляжами, но и шоппингом. Он здесь чуть ли не самый лучший во всём регионе. В столице

Адрес:
пр. Пушкина 16

Телефоны клуба:
056-79-000-37
099-078-90-99
067-689-07-01
093-403-17-02

Режим работы:
ПН – ПТ: 9.00-21.00 СБ: 10.00-17.00

Следите за нами: