Статьи

Letra përshëndetëse për dërgimin me email. Detaje se si të dërgoni një kartelë e-mail

 1. Si të dërgoni një kartolinë Mile ru direkt nga email-it tuaj
 2. Mundësi universale
 3. udhëzim
 4. gjallëri

Ata thonë se rrugët nuk janë një dhuratë, vëmendje e kushtueshme. Prandaj, detyra që ne kemi është që të dërgojmë një kartolinë Mile ru falas.

Projekti Kartolina Mile ru në versionin e tij të vjetër është e mbyllur. Tani mund të dërgoni një kartë direkt nga postën tuaj Mail.ru, si dhe nga Odnoklassniki ose nga shërbimi im i Botës.
Para se të vazhdoni me kartolinat Mile ru, unë rekomandoj shërbimin e përshëndetjes audio:

Ju mund të dërgoni një kartë Mile ru nga shërbimi Mile ru që është më i përshtatshëm për ju: Mail, My World, shokët e klasës. Më poshtë është një vështrim se si të dërgoni një kartë direkt nga Mail Mile Route.

pastaj mund të klikoni në butonin e duhur me tekstin, për shembull, "Dërgo një kartolinë në letër". Gjithashtu mund të lexoni:

"Dhe tani ne jemi të gatshëm t'ju ofrojmë më shumë komoditet dhe shërbime moderne që do të ndihmojë për të përgëzoj miqtë dhe të dashurit: shokët e klasës, Mail, Bota ime ".


Dhe tani ne jemi të gatshëm t'ju ofrojmë më shumë komoditet dhe  shërbime moderne  që do të ndihmojë për të përgëzoj miqtë dhe të dashurit: shokët e klasës, Mail, Bota ime

Fig. 1 Kartolinë mund të dërgohet përmes një prej tre shërbimeve Mile ru: shokët e klasës, Mail, My World

Nga tre opsionet e propozuara (shokët e klasës, Mail, My World), e konsiderojnë mundësinë e postës.

Si të dërgoni një kartolinë Mile ru direkt nga email-it tuaj

E rëndësishme: përpara se të dërgoni një kartolinë për cilindo adresë, ne do të provojmë se si funksionon dhe shikoni se çfarë do të marrë fund marrësi.

Testimi është i nevojshëm për të kontrolluar se çfarë do të marrë pikërisht marrësi, se si do të duket, përndryshe mund të rezultojë se "ata donin më të mirën, por doli si zakonisht".

 • Ne do të testojmë për veten tonë, domethënë do të dërgojmë një kartë prove, për shembull, nga adresa jonë nadezda @ mail.ru në të njëjtën adresë nadezda @ mail.ru.
 • Nëse rezultatet e eksperimentit do të na përshtaten, ne do të përsërisim të njëjtën gjë, por për të dërguar kartën Mile ru, ne nuk do të hyjmë në adresën, por në adresën e marrësit.

1) Së pari ju duhet të shkoni në postën tuaj Mile poo, shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin.

2) Për të dërguar një kartë, klikoni butonin "Shkruaj një letër" (1 në Fig. 2):


2):

Fig. 2 Si të dërgoni një kartë Mile ru

3) Në anën e djathtë klikoni në tab "Kartolina" (3 në Fig. 2). Ju do të shihni më shumë se 50 karta, të renditura në kategori:

 • Pushim i lumtur
 • Gëzuar ditëlindjen
 • Me dashuri
 • Ashtu si kjo
 • retro,
 • Që nga 1 shtatori!

Për shembull, kartela "Gëzuar Vitin e Ri" zgjidhet në kategorinë "Me një pushim".

Le të kalojmë nëpër fushat që ju duhet t'i kushtoni vëmendje kur dërgoni një kartolinë në Mile ru, ose më mirë, numrat në Fig. 1.

1 në fig. 2 - klikoni në butonin "Shkruaj një letër".

2 në fig. 2 - duke klikuar në butonin "Styles", ju mund të zgjidhni një substrate për të shkruar (sfond me ngjyrë ose sfond me një model). Në fig. 2 për stilin e zgjedhur të substratit "Dimër", me Santa Claus. Ju mund të kërkoni për stilet duke klikuar mbi trekëndëshat e vogla të theksuara nga shigjetat e kuqe (numri 10 në Fig. 2). NUK mund të zgjidhni një stil, domethënë, kaloni këtë hap.

3 në fig. 2 - klikoni në butonin "Kartolina". Zgjidh një kartë duke klikuar mbi trekëndëshat e vogla, të cilat janë të shënuara në Fig. 2 shigjeta të kuqe (numri 10).

Pra, në letrën e zgjedhur stil i bukur (letër pad) dhe një kartolinë të bukur. Tani muzika na viziton: ne shtypim tekstin përshëndetës për kartolinën.

4 në fig. 2 - Butoni "Nënshkrime". Nëse klikoni mbi të, ju mund të bëni nënshkrimit automatik për çdo letër Mile ru. Ose mund ta redaktoni nënshkrimin që tashmë ekziston.

Problemi është që ju harroni për këtë nënshkrim me kalimin e kohës. Dhe vazhdon të futet automatikisht në çdo letër. Me kalimin e kohës, informacioni tenton të bëhet i vjetërsuar, kështu që nuk duhet të vendosni informacione "shtesë" në nënshkrimin.

5 në fig. 2 - Në fushë. Pa gabime, ne shtypim e-mailin e marrësit të kartolinës, ndryshe si do ta marrë ai (marrësi)?

Kartolina e parë si një provë mund t'i dërgohet vetes. Pastaj në "To" fushë, ju mund të shkruani e-mail tuaj.

6 në fig. 2 - Fusha "Subjekti". Ju mund ta lini temën e propozuar ose futni temën tuaj.

7 në fig. 2 - butonin. Mund të gjenden në kompjuterin tuaj, për shembull, fotografi të shëndoshë dhe ta bashkëngjisni atë në letër.

8 në fig. 2 - butoni "Cloud" Mile f. Duke klikuar mbi të, ju mund të bashkëngjitni një skedar nga Cloud në letrën.

9 në fig. 2 - Kontrolloni nëse gjithçka është bërë tip-top, dhe dërgoni duke klikuar në butonin "Dërgo".

10 në fig. 2 - një trekëndësh për të lëvizur nëpër kolona me Kartolina dhe Stili.

4) Pas klikimit mbi butonin "Dërgo", shfaqet dritarja "Fut kodin nga imazhi". Duhet të futni kodin nga imazhi për të "konfirmuar origjinën tuaj njerëzore", dmth. Mesazhi NUK është dërguar nga robot. Nëse kodi nuk është i lexueshëm, duhet të klikoni në lidhjen "Unë nuk shoh kodin" për ta zëvendësuar atë me një tjetër.

5) Nëse gjithçka është normale, atëherë ne përsërisim të gjitha hapat përsëri, por tani ne nuk do të plotësojmë fushën "Për" me e-mailin tonë, por shkruani e-mailin e marrësit të kartolinës.

Përshkruani procedurën për dërgimin e një kartoline Mile ru për një kohë të gjatë, por në realitet kjo mund të bëhet brenda pak minutash. Mos besoni - kontrolloni për veten tuaj.

Deri më sot, ju nuk keni nevojë të blini kartat e mostrës në dyqan, secila prej të cilave mund të gjendet në pothuajse çdo shtëpi, por ju mund të krijoni një kartë unike pa bërë asnjë përpjekje tjetër përveç fantazisë dhe dashurisë.

Jo shumë njerëz e dinë se si të bëjnë një kartolinë origjinale, por pothuajse të gjithë mund të zgjedhin vetëm një foto të gatshme në internet dhe ta dërgojnë tek një mik. Më të mirë të të gjithëve, sigurisht, krijoni një përshëndetje individuale. Para se të bësh një kartë muzike dhe ta dërgosh e-mail , ju duhet të shkoni në [email protected] Para se përdoruesi hap masën e fotografive unike, të cilat mund të rregullohen sipas preferencave të tyre.

Absolutisht nuk ka nevojë të mendoni se si të bëni një kartë në "Photoshop", sepse skicat e përfunduara janë përpunuar tashmë nga ky program. E gjithë kjo është e nevojshme dizajni i duhur . Muzika e fotografisë duhet të korrespondojë me përmbajtjen dhe mbulimin e vetë kartës. Nëse është menduar për një fëmijë, atëherë ju duhet të zgjidhni një marrëveshje argëtuese dhe festive muzikore, për urimet më serioze muzika klasike e butë do të përshtatet, e cila do të shërbejë si një sfond i mirë muzikor dhe do të heqë shpirtrat tuaj.

Pas përgatitjes së kartolinës, duhet të dini se si ta nënshkruani kartolinën tek i dashuri juaj ose vetëm një mik, në mënyrë që edhe nënshkrimi të ndihet i ngrohtë. Nënshkrimi i kartës mund të shquhet dhe të përfshijë në të një shoqërim të ri muzikor, për shembull: "Me dashuri, të tutë". Pas përgatitjes së kujdesshme, përpara se të dërgoni kartolinë muzikore , sigurohuni që të shqyrtoni kartën e përfunduar dhe të kontrolloni korrektësinë e futjes së përmbajtjes muzikore. Atëherë ju vetëm duhet të shkruani adresën e emailit të marrësit dhe të dërgoni kartelën që rezulton. Ju gjithashtu mund të aktivizoni njoftimin e leximit të marrësit, për t'u siguruar që karta është parë.

Por gjithashtu mund të dërgoni karta muzikore duke përdorur faqet e tjera në internet që janë të hapura ky funksion , me cilësime të gjera dhe elemente të dizajnit. Në mënyrë që të shtoni muzikë, nuk është e nevojshme të përdorni meloditë model, ju gjithashtu mund të shkarkoni atë që është e lidhur me heroin e rastit. Sot, ka edhe shumë të gatshme dhe të bukura Përshëndetje muzikore , në fund të së cilës ka zakonisht një grafik: "Përgëzoni një mik" duke klikuar mbi të, ju vetëm duhet të shkruani adresën e emailit dhe marrësi do të marrë një mesazh të gëzuar me urime dhe muzikë.

Tani do të flasim për mënyrën se si ta dërgojmë një kartolinë me e-mail, sepse në këtë mënyrë mund të dërgoni jo vetëm zë, qoftë statikë, ose përshëndetje të animuara.

Mundësi universale

Të gjitha veprimet e këtij lloji mund të bëhen duke përdorur një kompjuter ose telefon celular . Nëse vendosni të dërgoni një kartolinë me e-mail, dhe ajo i referohet tip statik , në këtë rast, nuk mund të shqetësoheni se si do ta shohë marrësi dhe nëse është i instaluar në kompjuterin e tij program flash Player.

udhëzim


Për të filluar zgjidhjen e një problemi, si ta dërgoni një kartolinë me e-mail, duhet ta krijoni atë Për të filluar zgjidhjen e një problemi, si ta dërgoni një kartolinë me e-mail, duhet ta krijoni atë. Vizatoni një fotografi ose shkarkoni rrjetin që ju pëlqen. përfundoi imazhi . Ju gjithashtu mund të merrni një pamje. Tjetra, gati për letrën që dërgon. Për ta bërë këtë, klikoni "Browse", lundroni në dosjen me kartelën e kartelës, zgjidhni atë dhe klikoni "Ok". Ju gjithashtu mund të duhet të klikoni mbi butonin Bashkëngjitni nëse ky proces nuk ndodh automatikisht. Prisni për shkarkim. Sigurohuni që çdo fushë letre është e mbushur dhe klikoni "Dërgo".

gjallëri

Tjetra, ne do të shohim se si të dërgojmë një kartolinë me e-mail në formatin GIF. Ky vendim ju lejon të vendosni një skedar të thjeshtë animimi, i cili përbëhet nga një seri imazhe ndryshimesh. Transferimi i kartolinave të këtij lloji kryhet sipas udhëzimeve të specifikuara më lart. I vetmi ndryshim është që ju duhet të zgjidhni zgjidhje të gatshme format GIF . Çështja është se standardi redaktor grafik sistem operativ jo e mjaftueshme për të krijuar një animacion. Prej tani, ju e dini se si të dërgoni një kartolinë me e-mail, ne shpresojmë se me informacionin e mësipërm ju mund të bëni jetën e të dashurit tuaj edhe më të lumtur.

Pa gabime, ne shtypim e-mailin e marrësit të kartolinës, ndryshe si do ta marrë ai (marrësi)?

Новости

Советы для удачного шоппинга в Барселоне.
Шоппинг  в Барселоне У какой женщины при слове «шоппинг» не просыпается инстинкт охотницы, всегда готовой к штурму коммерческого центра или бутика с тем же энтузиазмом, с каким французы когда-то

Магазины Вильнюса
Шоппинг и магазины в Вильнюсе, распродажи и скидки. Шоп-туры в Вильнюс, Литва: бутики, бренды, аутлеты, фабрики, адреса магазинов, отзывы. Вильнюс — сравнительно небольшой город, в котором насчитывается

Отдых в Мальград-де-Мар в июне — отзыв Ильи: путешествие по Испании и культурный шок от увиденного


Шоппинг
Излюбленным местом для многих туристов является остров Крит, который представляет собой самый большой остров Греции. Здесь можно полюбоваться великолепными природными пейзажами и насладиться комфортабельным

Магазины в Ллорет де Мар: торговые центры, рынки и аутлеты.
В последнее время среди туристов особым спросом начали пользоваться испанские города. Да, и еще бы! Многие ведь жаждут посмотреть известные бои быков, прогуляться по старинным улочкам, полюбоваться прекрасной

Ведущий "Орла и Решка. Шопинг" Егор Калейников: "Тяжело было решиться побриться наголо"
Популярный телеведущий в интервью "Сегодня" рассказал об экстриме на съемках, о покупке за 220 тысяч долларов, о том, как крадет души с помощью камеры, и о йо-йо с Аляски. А еще — о том, как чуть не стал

Шоппинг в Лос-Анджелесе
Мировой лидер в бронировании отелей Booking.com отобрал наиболее удобные отели для шоппинга в Лос-Анджелесе — . Для многих посетителей шоппинг является главной целью в Лос-Анджелесе. Это столица киноиндустрии

Шоппинг в Венеции
В Венеции, как и в любом европейском городе, являющемся центром притяжения туристов, очень много небольших магазинов, специализирующихся на продаже как брендовой одежды и обуви, так и ювелирных украшений,

Шоппинг во Вьетнаме
Шоппинг (по-вьетнамски — муа, то есть покупка). Скидка — зам за. Торговцы необходимые слова знают и по-английски. Постепенно, с увеличением во Вьетнаме количества российских туристов, вспоминают или учат

Шоппинг в Куала-Лумпуре. Что можно купить?
Малайзия славится не только лишь башнями Петронас, возле которых очень любят фотографироваться приезжие, а также отличными пляжами, но и шоппингом. Он здесь чуть ли не самый лучший во всём регионе. В столице

Адрес:
пр. Пушкина 16

Телефоны клуба:
056-79-000-37
099-078-90-99
067-689-07-01
093-403-17-02

Режим работы:
ПН – ПТ: 9.00-21.00 СБ: 10.00-17.00

Следите за нами: