Статьи

Piratët e Blackbeard

Transkriptimi: Kurohige Kaizokudan  Emri rus: Piratët Blackbeard Paraqitja e parë:  Kapitulli 234; Episodi 80 Kapiteni: Marshall D

Transkriptimi: Kurohige Kaizokudan
Emri rus: Piratët Blackbeard Paraqitja e parë:
Kapitulli 234; Episodi 80 Kapiteni: Marshall D. Mësoni. Anija kryesore: E panjohur. Shuma e çmimeve: E panjohur.

Piratët e Blackroz

Piratët e Blackbeard - janë një ekip mjaft i fuqishëm piratësh i udhëhequr nga

Marshall D. Tichem, i njohur më mirë si "Blackbeard"

histori

Kapiteni i tyre ishte fillimisht një anëtar i Pirates Whitebeard (dhe vartësi i Portgas D. Ace) deri sa vrau një nga komandantët e divizionit për frutat e djallit dhe iku, duke u nisur për të formuar ekipin e tij. Pak më vonë, Blackbeard zëvendësoi Krokodilin midis Shichibukai, duke i dhënë ish-komandantit të tij, Ace, patrullës detare për të marrë këtë pozicion. Sidoqoftë, ai shpejt u largua nga ky post pasi abuzoi me privilegjet për marrjen e të burgosurve nga Shtytje poshtë . Dy vjet pas luftës në Marineford, Teach mori vendin e Belous, midis Yonko, falë njohurisë për të gjitha territoret e tij, dhe gjithashtu falë fuqisë së dy frutave djallëzore që ai ka. Për momentin ata po gjuajnë për fruta të forta dhe zgjedhin aftësitë e tyre.

Forca dhe aftësia

Piratët e Blackbeard janë shumë më të fortë se ekuipazhi mesatar i piratëve. Sulmin e tyre në ishullin e Dramit dhe fluturimin e shpejtë të mbretit Wapol, së bashku me ushtrinë, e dëshmon atë. Për më tepër, skuadra e Blackbeard, arriti pa asnjë problem të arrinte nivelin e katërt të Impel Down. Në një farë mase, Piratët e Blackbeard janë versione të këqija të Mugivar. Përbërja e të dy skuadrave është shumë e specializuar. Numri i anëtarëve është shumë i vogël. Pas vizitës në Impel Down, përbërja e piratëve u plotësua me katër të burgosur të nivelit 6. Këto janë San Juan Wulf, Vasco Shot, Catherine Devon dhe Avalo Pizarro. Megjithëse aftësitë e tyre ende nuk janë treguar, Watch Detare i konsideron ata një nga kriminelët më të tmerrshëm në botë.

Forca kryesore e piratëve Blackbeard qëndron te kapiteni i tyre. Fillimisht, ai ishte një pirat i Whitebeard, mjaft i fortë për të mbërthyer Shanks. Sidoqoftë, pasi hëngri frutat e djallit, ai u bë një kundërshtar i tmerrshëm. Pas kësaj, ai tregoi fuqinë e tij në betejën kundër Aces, duke arritur ta mposhtte. Forca e vërtetë e Blackbeard u tregua në Harkun e Luftës në Belous, ku së pari u frikësua nga Belous, dhe më pas kur vdiq Belous, ai hëngri frutin e tij djallëzor, duke u bërë kështu fryti i parë që hëngri dy fruta djallëzore.

ekip

 • Marshall D. Mësoni
 • Van oger
 • Jezusi burgess
 • Doc Q
 • Lafitte
 • gjerësi
 • Basco Shot
 • Wulf san juan
 • Katerina Devon
 • Avro Pizaro

Новости

Советы для удачного шоппинга в Барселоне.
Шоппинг  в Барселоне У какой женщины при слове «шоппинг» не просыпается инстинкт охотницы, всегда готовой к штурму коммерческого центра или бутика с тем же энтузиазмом, с каким французы когда-то

Магазины Вильнюса
Шоппинг и магазины в Вильнюсе, распродажи и скидки. Шоп-туры в Вильнюс, Литва: бутики, бренды, аутлеты, фабрики, адреса магазинов, отзывы. Вильнюс — сравнительно небольшой город, в котором насчитывается

Отдых в Мальград-де-Мар в июне — отзыв Ильи: путешествие по Испании и культурный шок от увиденного


Шоппинг
Излюбленным местом для многих туристов является остров Крит, который представляет собой самый большой остров Греции. Здесь можно полюбоваться великолепными природными пейзажами и насладиться комфортабельным

Магазины в Ллорет де Мар: торговые центры, рынки и аутлеты.
В последнее время среди туристов особым спросом начали пользоваться испанские города. Да, и еще бы! Многие ведь жаждут посмотреть известные бои быков, прогуляться по старинным улочкам, полюбоваться прекрасной

Ведущий "Орла и Решка. Шопинг" Егор Калейников: "Тяжело было решиться побриться наголо"
Популярный телеведущий в интервью "Сегодня" рассказал об экстриме на съемках, о покупке за 220 тысяч долларов, о том, как крадет души с помощью камеры, и о йо-йо с Аляски. А еще — о том, как чуть не стал

Шоппинг в Лос-Анджелесе
Мировой лидер в бронировании отелей Booking.com отобрал наиболее удобные отели для шоппинга в Лос-Анджелесе — . Для многих посетителей шоппинг является главной целью в Лос-Анджелесе. Это столица киноиндустрии

Шоппинг в Венеции
В Венеции, как и в любом европейском городе, являющемся центром притяжения туристов, очень много небольших магазинов, специализирующихся на продаже как брендовой одежды и обуви, так и ювелирных украшений,

Шоппинг во Вьетнаме
Шоппинг (по-вьетнамски — муа, то есть покупка). Скидка — зам за. Торговцы необходимые слова знают и по-английски. Постепенно, с увеличением во Вьетнаме количества российских туристов, вспоминают или учат

Шоппинг в Куала-Лумпуре. Что можно купить?
Малайзия славится не только лишь башнями Петронас, возле которых очень любят фотографироваться приезжие, а также отличными пляжами, но и шоппингом. Он здесь чуть ли не самый лучший во всём регионе. В столице

Адрес:
пр. Пушкина 16

Телефоны клуба:
056-79-000-37
099-078-90-99
067-689-07-01
093-403-17-02

Режим работы:
ПН – ПТ: 9.00-21.00 СБ: 10.00-17.00

Следите за нами: