Статьи

Si për të nxjerrë një mace në fytyrën e një fëmije. Video: vizatimi i fëmijëve: vizatoni një mace në fytyrë. Si për të nxjerrë një mace në fytyrë - mjetet e improvizuara.

 1. Grim karnaval për fëmijët e djallit
 2. Maska Tiger Makeup për Kids
 3. Skicë hap pas hapi për të bërë macet make-up për Halloween
 4. Karnaval karnaval kozmetikë për fëmijët
 5. Clown Carnival Makeup për Kids
 6. Sytë e make-up
 7. Përbërjen karnaval indian për fëmijët
 8. Shtizë mace
 9. Një version i thjeshtë i përbërjes së maces për festën e Halloween
 10. Video: grimca e bukur e maceve për Halloween
 11. Si për të bërë një grim mace për Halloween?
 12. Çfarë tjetër nevojitet për një imazh të suksesshëm mace?


Mënyra tradicionale për të festuar Halloween është që të dalë  imazh i ndritshëm  , sipas të cilit për të ekzekutuar një make-up, një floktar dhe, natyrisht, të marr një fustan

Mënyra tradicionale për të festuar Halloween është që të dalë imazh i ndritshëm , sipas të cilit për të ekzekutuar një make-up, një floktar dhe, natyrisht, të marr një fustan. Dhe çfarë një festë pa catwoman ?! Nëse gjithçka është pak a shumë e qartë me hairstyle dhe veshje, atëherë ju duhet të punoni shumë dhe, si rregull, në tuaj. Kështu që ju nuk keni probleme me mënyrën se si të bëni përbërjen e maceve për Halloween, ne ju ofrojmë udhëzime hap pas hapi - një udhëzues për veprim.

Grim karnaval për fëmijët e djallit

Ngjyrat e leshta janë hije të verdhë dhe ngjyrë kafe, dhe surrat për të tërhequr rreth gojës së fëmijës janë të bardha me një skicë të zezë. Buzët duhet të pikturohen të zeza. Mashtrimi i djallit merr tërë fytyrën e një fëmije, por është shumë e thjeshtë për të bërë. Ajo përhap bazën në të kuqe, duke mbushur ovale të fytyrës. Me brirë të bardhë me ngjyra dhe fangs. Këto detaje mund të përshtaten me laps të zi për të dalë më mirë. Nëse doni, ju mund të shtoni shënime me gaz në fytyrën tuaj.

Maska Tiger Makeup për Kids

Për të bërë një përbërje të tigrit, një sfond i verdhë vendoset në të gjithë fytyrën e fëmijës, me përjashtim të zonave rreth syve dhe buzëve, të cilat duhet të jenë të bardha. Për të ngjyrosur më mirë ngjyrat e leshit të tigrave, pjesa e jashtme e fytyrës duhet të jetë portokalli ose ngjyrë kafe e lehtë. Për të përfunduar mashtrimin e tigrit, ne tërheqim linjat e leshit në të zeza, duke ndjekur linjat në ballë. Ne përfundojmë tatuazhin duke zverrë pjesën e poshtme të hundës dhe duke tërhequr skajin e zi të surratit në zonën mbi buzën.

Skicë hap pas hapi për të bërë macet make-up për Halloween

Baza tonale

Ashtu si çdo make-up, përbërja e maces për Halloween fillon me themelin, ose më mirë me barazimin e tonin e fytyrës. Kjo detyrë do të na ndihmojë të përballojmë mjetet standarde për të cilat ju përdorni në jetën e përditshme. Për të mbajtur përbërjen në fytyrën tuaj sa më gjatë që të jetë e mundur, zgjidhni një themel, krem, mousse, etj. sipas llojit të lëkurës tuaj. Kjo do t'ju ndihmojë të fshehni mangësitë e vogla të natyrshme në lloje të caktuara të lëkurës, dhe nga ana tjetër nuk do të mbingarkoni fytyrën tuaj me produkte kozmetike jo standarde.

Karnaval karnaval kozmetikë për fëmijët

Për bletën, ne mund të zgjedhim dy opsione: në tërësi ose në pjesë të fytyrës. Për përbërjen e bee në të gjithë fytyrën, ne duhet të hedhim një sfond të verdhë dhe të nxjerrim një skicë të zezë të krahëve rreth syve dhe trupin e bletës përgjatë hundës së fëmijës. Për përbërjen e pjesshme të bletës, pikturojmë bletën në furçën nën syrin ose përfshijmë syrin në dizajn si trupin e bletës.

Clown Carnival Makeup për Kids

Mashtrimi i klloun që shohim në cirk mbulon tërë fytyrën e një fëmije të bardhë. Një alternativë më e lehta dhe më e lehtë është përdorimi i bardhës vetëm në nënstrukturën dhe rreth buzëve. Gojën duhet të ketë një skicë të zezë dhe buzë të kuqe. Me të zeza ne nxjerrim vetullat shumë të stilizuara diagonale. Me të kuqe, ne nxjerrim një hundë klasike të kllounës dhe dy doreza paksa të paqarta mbi faqet.


 1. Me defekte të vogla (pimples, abrasions, spots) mjetet korrigjuese me një strukturë të dendur që maskon me besueshmëri të metat do të na ndihmojë të përballojmë. Me qarqe të errëta nën sytë, highlighter copes me grimca reflektuese dritë ose lëng të lëngshme të dizajnuara për të korrigjuar zonën rreth syve. Për të hedhur themelet më të butë, përdorni brushat speciale ose sfungjer, por mos e teproj: nëse e aplikoni përbërjen me një shtresë të trashë, do ta bëjë fytyrën tuaj të panatyrshme, si një maskë.
 2. Kur toning your face, mos harroni të pikturoj mbi vetullat tuaja natyrore. Pra, do të jetë shumë më i përshtatshëm për ju që t'i jepni vetullat bendin dhe formën e dëshiruar me duart tuaja. Imazhi i një mace lejon si vetullat e hollë, të lakuar, dhe "shaggy", fleecy, imituar flokët cat. Zgjidh një opsion që do të përshtatet në imazhin tuaj.

Sytë e make-up


Sytë e make-up

Përbërjen karnaval indian për fëmijët

Një mashtrim indian mund të jetë një kopje e thjeshtë e linjave me ngjyrë të pikturuar diagonalisht nëpër faqet. Për më shumë komplikime përbërjen indiane ne mund të nxjerrim një grup në ballë dhe një stilolaps në pjesën e përparme. Fillon me pikturimin e një guri me ngjyrë në një rreth të vogël në mes. Me ngjyrë të zezë, ne tërheqim jersejt e grupit me goditje të thjeshta horizontale, në mënyrë që të mos peshojmë shumë. Me të bardhë ne nxjerrim një pendë që zbret nga tempulli në pjesën ekstreme të nofullës. Zgjatim lapsin e zi duke nxjerrë detaje të brendshme.

Informacioni i përmbajtur në këtë faqe nuk ka për qëllim dhe nuk duhet në asnjë mënyrë të zëvendësojë lidhjen direkte midis mjekëve dhe lexuesit. Dituria se si të vizatoni fytyrat dhe shprehjet e fytyrës është mjeti kryesor në çdo kasetë të karikaturistëve. Por udhëtimi nuk do të jetë i plotë deri sa të mësoni se si të nxjerrni botën e madhe të kafshëve! Këtu, me intensitet më të madh të njerëzve, mbizotëron diversiteti! Duket e vështirë të imagjinohet shumë varietete me një fletë dhe laps, apo jo?

 1. Halloween kozmetikë cat është menduar për të dhënë sytë tuaj një të qartë, zgjatur, formë bajame që përsërit. Linja do të na ndihmojë me këtë. Vizatoni një vijë të qartë në bazën e qerpikave, duke e zgjeruar dhe duke e çuar bishtin e saj. Make-up zbatohet në ngjyra të errëta që do të jenë në kontrast të mirë me tonet e lëkurës suaj.
 2. Përgatitja e Halloween për vajzat nuk i njeh ndonjë tabu - tregoni imagjinatën: pastroni qepallën e syve të gjithë qepallat me laps të zi, zgjateni qoshen e syrit, ose për efekt dramatik - ngjyrosni klasikun duke tërhequr qoshen e jashtme me hije të errëta nga paleta.
 3. Për të plotësuar imazhin e maceve do të ndihmojë qerpikët me gëzof dhe voluminoze. Efekti shprehës mund të arrihet me disa shtresa të shtrirjes dhe pjesëve të mëdha të trupave. Ose thjesht përdorni qerpikët e rremë.
 4. Halloween kozmetikë cat do të jetë më dramatike nëse përdorni lentat që imitojnë irisin dhe nxënësin e syve të maceve për të rikrijuar imazhin. Një qasje e tillë e pazakontë për Halloween së bashku nuk do të injorohet!

Shtizë mace

Grim i bukur i felenit në Halloween do të jetë i papërfunduar pa një fytyrë të zezë mace. Ju mund ta portretizoni duke përdorur një laps të zezë kozmetike ose një astar standarde të syrit.

Vizatimi i karikaturave është shumë i dobishëm. Ju e kuptoni se sa fëmijë janë të lumtur kur i përkthejmë kompleksitetet specifike të formës njerëzore në linja të thjeshta dhe tërheqëse. Kur i ekzagjerojmë shprehjet e fytyrës në karakteret tona, jo vetëm që argëtojmë më të vegjlit, por gjithashtu mësojmë se si të merren me vështirësitë e jetës. Kjo është përgjegjësia e artistit, i cili ka fëmijë si audienca kryesore.

Por bota e fëmijës nuk është e plotë pa kafshë. Një karikaturist, i privuar nga aftësia për të nxjerrë kafshë të ndryshme në një copë letre, nuk është një artist i plotë. Sot ne do ta ndryshojmë këtë situatë dhe përsëri, bazuar në të njëjtin model si në tutorialin e mëparshëm.


 1. Për të nxjerrë hundën e një mace, ngjyros butësisht mbi majën e hundës me një laps të errët, duke i dhënë asaj një formë trekëndore. Vizatoni një vijë të drejtë pingule deri në nivelin e buzës së sipërme dhe mbusheni me të njëjtën ton. Mbuloni buzën tuaj më të ulët me një ton ose pluhur në mënyrë që të mos dalë nga fytyra.
 2. Halloween kozmetikë cat nuk është gjithashtu e mundur pa mustaqe luksoze mace. Në të njëjtën mënyrë, hap pas hapi, duke përdorur një laps të zi ose një eyeliner, tërhiqni antenën që rrezaton nga delja nasolabial.

Një version i thjeshtë i përbërjes së maces për festën e Halloween

Macet kozmetikë për Halloween mund të kryhen në shtëpi dhe në një version më të thjeshtë. Skema e aplikimit të një make-up të tillë është që të fokusohet vetëm në sy ose në fytyrë - këtu secili është i lirë të zgjedhë në mënyrë të pavarur.

A keni dyshime se ne mund të tërheqim më shumë kafshë duke përdorur vetëm qarqet më poshtë? Ne vetëm duhet ky rreth, i cili do të jetë pika fillestare për vizatimin e të gjitha karikaturave. Nëse lexoni mësimet e mia të mëparshme, këtu nuk ka asgjë të re. Pra, le të mbajmë sytë në një pozicion optimal në modelin tonë, i cili do të shërbejë si bazë për të gjitha kafshët që ndërtojmë këtu sot.

Gjithashtu, vizitoni si të krijoni shprehje të fytyrës për më shumë informacion.
Gjithashtu, vizitoni si të krijoni shprehje të fytyrës për më shumë informacion
Ashtu si me të gjitha karikaturat, ka të bëjë me riciklimin e asaj që ju nevojitet për të krijuar diçka të re. Tani kemi modelin tonë, shkojmë në kafshën e parë, mbretin e internetit, mace.


 • Nëse karta juaj e mirë përbëhet nga mace në Halloween, bëhet fjalë për të bërë sytë, atëherë ju mund të mbushni buzët tuaja me buzëkuq të kuqe të ndritshme, të hapur me lustër ose me shkëlqim. Një bukuri e tillë e bukur e Halloween është shumë seksi dhe shumë e nderuar nga një audiencë mashkullore, e kombinuar me një veshje të shtrënguar, do të krijojë një ndjesi të vërtetë.
 • Nëse vendosni të bëni një shami të maceve si theksin tuaj kryesor, atëherë bojësoni majën e hundës me një laps të errët dhe lëvizni delen nasolabial me hije të bardha për t'i dhënë një lehtësim make-up tuaj. Rreshtni cikun tuaj të sipërm me buzëkuq të errët ose një laps, tërheqni antenat ose shënoni vendndodhjen e tyre me pika të zeza.
 • Grupi i bukur i felenit në Halloween sugjeron një skulpturë të dukshme të fytyrës me zvarranikët e theksuar dhe faqet e fundosur. Për të arritur këtë efekt, ju mund të përdorni pluhur bronzing dhe skuqem. Hidhni faqet tuaja: në vendet ku janë formuar grykëderdhjet, dhe në pjesët e spikatura - bukurosheja me grimca reflektive. Efekti vizual i një kombinimi të tillë të teksteve është me të vërtetë unik!

Video: grimca e bukur e maceve për Halloween

Festën katolike Halloween është e lidhur me të gjitha kënaqësi, të qeshura, histori interesante, si dhe karaktere të frikshme që askush nuk ka frikë! costumed partitë temë Kjo mbrëmje shkakton një eksitim të pabesueshëm! Secili me zell të madh e mbledh rolin e tij! Gratë reinkarnohen në ferr, shtrigat, mumiet. Vetëm jashtë, sigurisht! Por nëse nuk ju pëlqen imazhe të tilla agresive dhe të frikshme, atëherë ka një zgjidhje! Kthejeni për një orë ose dy në një catwoman dinak, i mençur, i dashur, i keq! Përveç imazhit, të jetë i sigurt për të bërë të përshtatshme përbëjnë e mace në Halloween!

Make-up është mjaft e lehtë edhe në shtëpi! Teknologjia e aplikimit të make-up do të ndryshojë në varësi të faktit nëse përdorni një maskë për të krijuar një imazh.

Si për të bërë një grim mace për Halloween?

Pa përdorur një maskë

1. Zbatoni themelet tonale. Hue mund të jetë ai që përdorni çdo ditë! Nëse dëshironi të maskoni, atëherë zgjidhni një ton më të lehtë. Disa artistë përbërës besojnë se është më mirë të krijosh një fytyrë gotike plotësisht të bardhë me ndihmën e pluhurit të bardhë.

2. Përbërja Catwoman përjashton skuqjen rozë. Por, për ngjashmëri më të madhe me mace dhe efektin e faqeve të fundosura, hije zambakët në një ngjyrë kafe të errët ngjyrë kafe.

3. Sytë duhet të theksohen me kujdes! Vështrimi i Catwoman duhet të jetë magjepsës dhe dinak:


Klasa të tjera të kafshëve, të tilla si zogjtë, për të përmendur disa, janë shumë të ndryshme nga të tjerët, duke pasur gjithashtu karakteristika unike

Klasa të tjera të kafshëve, të tilla si zogjtë, për të përmendur disa, janë shumë të ndryshme nga të tjerët, duke pasur gjithashtu karakteristika unike.

Epo, tani është koha për të provuar veten. Mos harroni të shikoni në karakteristikat e secilës kafshë dhe të përpiqeni t'i riprodhoni ato në letër.

Organet e kafshëve kanë "fleksibilitet të jashtëzakonshëm!" Ata zgjerohen dhe kontraktohen gjatë gjithë kohës, vetëm shikoni pozicionet e pështymave të maceve për të parë sa janë fleksibël. Thjesht theksoj fushat kryesore dhe kuptoni se si funksionon trupi kur lëviz.

 • në të gjithë sipërfaqen e qepallës së sipërme, aplikoni hije dritë beige ose të zbehtë rozë;
 • vendosni një vijë të trashë të zezë në rrudhjen e qepallës së sipërme me një laps dhe shtrijeni në majë të vetullës së sipërme. Darken dhe përzierje të errët me hije të errëta;
 • Aplikoni hije të bardha në të gjithë qepallë të lëvizshme, duke përfshirë edhe cepin e brendshëm të syrit. Zgjero shiritin e bardhë deri në fund të shigjetës së zezë. Dy linja të kundërta - të errëta dhe të lehta - do të duken shumë ekspresive dhe të pazakonshme;
 • hijet e ndritshme duhet të aplikohen në pjesën e sipërme të qepallës para vetullave, pak e hijezuar kufirin e sipërm të vijës së zezë;


hijet e ndritshme duhet të aplikohen në pjesën e sipërme të qepallës para vetullave, pak e hijezuar kufirin e sipërm të vijës së zezë;


Mësoni se si ta thjeshtoni formën e kafshës që po projektoni, por sigurohuni që të dini se ku duhet të vendosni strukturat më të rëndësishme të trupit, si qafa, hips, bishti dhe gjymtyrët
Mësoni se si ta thjeshtoni formën e kafshës që po projektoni, por sigurohuni që të dini se ku duhet të vendosni strukturat më të rëndësishme të trupit, si qafa, hips, bishti dhe gjymtyrët. Cats kanë të njëjtën kockë dhe struktura muskulare e macet e shtëpisë. Mos harroni se duhet vetëm të vendosni madhësinë e gjymtyrëve tuaja.


Pasi të keni kuptuar se si funksionojnë trupat e kafshëve, ju mund të luani
Pasi të keni kuptuar se si funksionojnë trupat e kafshëve, ju mund të luani! Në stilin e karikaturave ju gjithashtu mund t'i kombinoni ato me anatominë njerëzore. Kjo është një teknikë shumë interesante që i jep më shumë veprim skenës. Mundohuni të bëni kafshë me katër këmbë në dy këmbë dhe të silleni si njerëz.

 • Vizatoni sytë përgjatë konturit. Ngadalë zgjat përgjatë qosheve, duke i dhënë sytë një formë bajame;
 • Aplikoni bojë për vetulla të zezë në disa shtresa. Për efekt më të madh, mund të përdorni qerpikët e rremë.

4. Jepni përkufizimin e buzëve me një laps të kuq. Kuq buzësh mund të jetë e kuqe e gjakut, qershi apo trëndafili i zbehtë. Në qendër të buzës së poshtme, aplikoni shkëlqim me efekt xhami.

5. Vizatoni mustaqe të zeza me gjatësi të dëshiruar.

6. Në majë të hundës, vizatoni një trekëndësh ose një rreth. Ngjyrosni me një laps qymyr ose gri.

Përdorimi i maskës

Në filmat dhe në fotot e revistës, gratë mace përdorin një maskë për imazhin. Atribut shtesë shton ngjyrën! Në këtë rast, do të duhet më pak kohë për t'u përgatitur për partinë, sepse nuk do të keni për të dekoruar zona të mbyllura të fytyrës!

Grim i teknikës është i njëjtë si në rastin e parë. Ju duhet të mbani një maskë para se të merrni përbërjen. Duhet t'i kushtohet vëmendje vetëm pjesës së fytyrës që është e hapur.

Së pari, aplikohet një bazë e lehtë e tonit. Vetullat janë tërhequr me një laps - linja të zeza me një ndërprerje të mprehtë në mes. Më tej, të gjitha fazat e përbërjes përsëriten sipas nevojës në zonat e hapura të fytyrës.

Çfarë tjetër nevojitet për një imazh të suksesshëm mace?

Për ta bërë imazhin e maceve të Halloween të plotë, ia vlen të mendosh për disa detaje më të rëndësishme!

 • Veshje. Më shpesh, zgjedhen veshjet e zeza. Pas të gjitha, ajo është një mace e zezë që frikëson njerëzit aq shumë, duke ecur nëpër rrugën e tyre! Kafsha e këndshme ka fituar lavdinë e një krijesë mistike! Vishni pantallona të ngushta të zeza dhe të lartë. Një fustan i zi ose një skaj me një majë është gjithashtu i përshtatshëm për një vajzë. Një kostum lëkure do të duket më mbresëlënëse.

Një kostum lëkure do të duket më mbresëlënëse

 • Shoes. Këpucët e zeza janë perfekte për një përshtatje të errët.
 • Hairstyle. Nuk ka nevojë të shkosh tek flokët, curls dhe curls. Bisht ose bishtalezë përkryer plotësojnë imazhin!
 • Veshët dhe bishti. Ju mund t'i bleni ato në dyqanin e kostumeve të karnavalit ose të bëni vetveten!

Ju mund t'i bleni ato në dyqanin e kostumeve të karnavalit ose të bëni vetveten

 • Manikyr. Kthetrat e mprehta, të hollë dhe të zeza nuk rriten domosdoshmërisht për një mbrëmje. Nuk ka gjasa që ata do të kënaqen me ty dhe me të tjerët në jetën e përditshme. Opsioni i pranueshëm - thonjtë e rremë, të cilat do t'ju shërbejnë si një shtesë e madhe për imazhin. Pastaj ata mund të hedhen në plehra pa pendim!

 • Merrni lente kontakti të veçanta që do të ndryshojnë ngjyrën e syve. Më i përshtatshëm për imazhin e syve të maces. Lente jeshile origjinale dhe të ndritshme do të duken.
 • Praktika që përbëjnë një ose dy ditë para partisë së synuar.
 • Dream up! Pse të mos ringjallesh si një i afërt i një mace - një tigreshë, një leopard, një cheetah, një rrëqebulli!


Pse të mos ringjallesh si një i afërt i një mace - një tigreshë, një leopard, një cheetah, një rrëqebulli

 • Mos harroni se imazhi i një mace kërkon një sjellje të caktuar! Trupi duhet të jetë fleksibël. Të gjitha lëvizjet janë të hijshme, pak të pacipë. Shikoni - i ndërlikuar, trim, joshëse!

Pse është imazhi i një mace kaq popullor për pushime të tilla? Ndoshta sepse në natyrën e secilës vajzë ka një mashtrim maja dhe dinak, i cili herë pas here ndryshon në butësi dhe dashuri? Apo ndoshta sepse kostumet dhe make-up e një maceje femër në Halloween nuk është e vështirë të krijosh me duart tuaja dhe do të duket ndryshe në çdo zonjë?

Çfarë tjetër nevojitet për një imazh të suksesshëm mace?
Dhe çfarë një festë pa catwoman ?
Duket e vështirë të imagjinohet shumë varietete me një fletë dhe laps, apo jo?
A keni dyshime se ne mund të tërheqim më shumë kafshë duke përdorur vetëm qarqet më poshtë?
Si për të bërë një grim mace për Halloween?
Çfarë tjetër nevojitet për një imazh të suksesshëm mace?
Pse është imazhi i një mace kaq popullor për pushime të tilla?
Ndoshta sepse në natyrën e secilës vajzë ka një mashtrim maja dhe dinak, i cili herë pas here ndryshon në butësi dhe dashuri?
Apo ndoshta sepse kostumet dhe make-up e një maceje femër në Halloween nuk është e vështirë të krijosh me duart tuaja dhe do të duket ndryshe në çdo zonjë?

Новости

Советы для удачного шоппинга в Барселоне.
Шоппинг  в Барселоне У какой женщины при слове «шоппинг» не просыпается инстинкт охотницы, всегда готовой к штурму коммерческого центра или бутика с тем же энтузиазмом, с каким французы когда-то

Магазины Вильнюса
Шоппинг и магазины в Вильнюсе, распродажи и скидки. Шоп-туры в Вильнюс, Литва: бутики, бренды, аутлеты, фабрики, адреса магазинов, отзывы. Вильнюс — сравнительно небольшой город, в котором насчитывается

Отдых в Мальград-де-Мар в июне — отзыв Ильи: путешествие по Испании и культурный шок от увиденного


Шоппинг
Излюбленным местом для многих туристов является остров Крит, который представляет собой самый большой остров Греции. Здесь можно полюбоваться великолепными природными пейзажами и насладиться комфортабельным

Магазины в Ллорет де Мар: торговые центры, рынки и аутлеты.
В последнее время среди туристов особым спросом начали пользоваться испанские города. Да, и еще бы! Многие ведь жаждут посмотреть известные бои быков, прогуляться по старинным улочкам, полюбоваться прекрасной

Ведущий "Орла и Решка. Шопинг" Егор Калейников: "Тяжело было решиться побриться наголо"
Популярный телеведущий в интервью "Сегодня" рассказал об экстриме на съемках, о покупке за 220 тысяч долларов, о том, как крадет души с помощью камеры, и о йо-йо с Аляски. А еще — о том, как чуть не стал

Шоппинг в Лос-Анджелесе
Мировой лидер в бронировании отелей Booking.com отобрал наиболее удобные отели для шоппинга в Лос-Анджелесе — . Для многих посетителей шоппинг является главной целью в Лос-Анджелесе. Это столица киноиндустрии

Шоппинг в Венеции
В Венеции, как и в любом европейском городе, являющемся центром притяжения туристов, очень много небольших магазинов, специализирующихся на продаже как брендовой одежды и обуви, так и ювелирных украшений,

Шоппинг во Вьетнаме
Шоппинг (по-вьетнамски — муа, то есть покупка). Скидка — зам за. Торговцы необходимые слова знают и по-английски. Постепенно, с увеличением во Вьетнаме количества российских туристов, вспоминают или учат

Шоппинг в Куала-Лумпуре. Что можно купить?
Малайзия славится не только лишь башнями Петронас, возле которых очень любят фотографироваться приезжие, а также отличными пляжами, но и шоппингом. Он здесь чуть ли не самый лучший во всём регионе. В столице

Адрес:
пр. Пушкина 16

Телефоны клуба:
056-79-000-37
099-078-90-99
067-689-07-01
093-403-17-02

Режим работы:
ПН – ПТ: 9.00-21.00 СБ: 10.00-17.00

Следите за нами: