Статьи

Si të prerë një thikë gjysmë rrethore. Gjysmërreth Bang: rregullat e përzgjedhjes, opsionet, këshilla se si të zbatohen

 1. Pamja dhe teknikat e performancës
 2. Shpërthimet gjysmërrethe të zhdrejtë
 3. Prerë apo jo prerë?
 4. Teknikat e prerjes
 5. Çfarë hairstyles përshtaten
 6. Kush është zhurma në një gjysmërreth?
 7. Bangs në një gjysmërreth për flokët e gjatë
 8. Bangs grabitur në një gjysmërreth
 9. Bangs në anën
 10. Shakatë e zhdërvjellët në një gjysmërreth

Bangs u bë modë shumë kohë më parë dhe deri më sot ata vazhdojnë të jenë në trend. Kjo nuk është për t'u habitur, pasi ata jo vetëm që shkojnë në shumë gra, por edhe bëjnë të mundur theksimin e karakteristikave më tërheqëse të fytyrës dhe ndihmojnë në fshehjen e të metave. Nuk ka një opsion të vetëm të dizajnit. Për shembull, një zhurmë në një gjysmërreth është një alternativë e madhe për banesë klasike. Le të flasim për këtë formular në më shumë detaje.

NAVIGACIONI I SHKURTËR ARTIKULL

Pamja dhe teknikat e performancës

Imagjinoni atë që duket zhurmë, bazuar në emër.

Karakteristika e tij kryesore është se ajo duhet të strukturojë fytyrën dhe konturja në këtë rast shkon pak mbi vijën e vetullave, afërsisht në zonën e ballit të ulët. Parametrat e një zhurmë si një shkallë "thellësie" të një gjysmërreth, gjatësia dhe gjerësia e tij janë të rregullueshme sipas dëshirës.

Në foton e vajzave me bangs gjysmë rrethore, ju mund të shihni se, vetëm për shkak të ndryshimeve të ndryshme të këtyre parametrave, hairstyle dhe fytyra në përgjithësi mund të duken krejtësisht të ndryshme.

Gjithashtu, nëse zgjidhni lartësinë ose thellësinë e duhur, mund të korrigjoni tiparet e fytyrës , për shembull, të rritni vizualisht formën, të fokusoheni në prerjen e syve, të mbuloni ballin e madh ose të fshehni rrudhat në të.

Gjysma e rrumbullakët e rrumbullakët priten si më poshtë:

 1. Për fillestarët, vendosni për shkallën e densitetit të zhurmave tuaja. Është e rëndësishme të mbani mend se një dizajn i tillë do të duket i bukur vetëm nëse nuk i vjen keq fillesat dhe i bobëve më tepër të trasha. Përndryshe, një prerje arkaje nuk mund të jetë e mundur fare.
 2. Pjesa në formën e një trekëndëshi dhe me pjesën e sipërme në zonën e kurorës. Flokët janë të pastra dhe të para-thara.
 3. Mblidhni një pjesë të flokëve që nuk janë të nevojshme në punë, në bisht ose simite. Zona e punës fillimisht shkurtohet në nivelin e vijës së vetullave .
 4. Ndaj shkurtimet e shkurtuara në dy pjesë të barabarta dhe prerë çdo veç e veç. Ato duhet të shkurtohen në formën e një gjysmërreth , duke shkuar nga balli në pjesët e përkohshme .

Sigurohuni që fijet të jenë të prera në mënyrë simetrike dhe, nëse është e nevojshme, rregullisht t'i rregulloni ato.

Shpërthimet gjysmërrethe të zhdrejtë

Ky opsion do të kënaqë dashamirët e asimetrisë. Me të, ju mund të shtoni në imazhin tuaj të shprehjes dhe guximit. Hape potencialin e tij të plotë që kjo specie do të jetë gjendje për të flokë të shkurtër . Një zhurmë e tillë me theksim ose ngjyrosje në një ngjyrë të errët, siç, për shembull, në foto, do të duken veçanërisht tërheqëse.


Ashtu si çdo lloj tjetër bangs, kjo nuk është për çdo vajzë.

 1. Pronarët e një fytyre katrore , për shkak se dizajni i zbutur i zbukuruar do të krijojë një kontrast të dukshëm midis mjekrës këndore dhe skajeve të rrumbullakosura në ballë. Prandaj, është më mirë të zgjidhni opsionin që do të ndihmojë në zbutjen e karakteristikave të mëdha të pjesës së poshtme të fytyrës.
 2. Nëse keni një fytyrë të plotë . Meqë gjysma e qafës mbulon ballin, pjesa e poshtme, domethënë mrena dhe faqet e problematikës, do të tërheqë vëmendjen e të tjerëve.

Por nëse ende keni një dëshirë të madhe për të eksperimentuar dhe për të provuar këtë mundësi, atëherë në këtë rast nuk duhet të bëni harkun shumë të pjerrët, por përkundrazi - pothuajse i drejtë dhe pak i rrumbullakosur.

Gjithashtu, duhet t'i kushtoni vëmendje fijeve që inkuadrojnë fytyrën. Ata duhet të rregullohen në mënyrë që të mbulojnë faqet e tyre dhe t'i bëjnë ato vizualisht të ngushta, kështu që kjo zonë duhet të jetë e trashë sa të jetë e mundur.


Ata duhet të rregullohen në mënyrë që të mbulojnë faqet e tyre dhe t'i bëjnë ato vizualisht të ngushta, kështu që kjo zonë duhet të jetë e trashë sa të jetë e mundur

Gjurmë gjysmë-rrethi ishte e vërtetë në vitet shtatëdhjetë. Pastaj ajo zbukuruar shkurtesat e shkurtra . tipar dallues e cila ishte pothuajse e njëjta gjatësi e flokëve në të gjithë masën. Një prerje e tillë e flokëve quhej "top". Sot, ky hairstyle nuk është aq popullor, por shakazët gjysmë-rrethore, si elementi i saj, janë ende në trend.

Duke folur për këtë zhurmë në një gjysmërreth, duhet së pari të kuptoni se çfarë është. Kjo nuk është aq e vështirë për të bërë - bangs duhet të ndjekin pjesën e poshtme të ballit përgjatë vijës së vetullave, sikur inkuadrimin e fytyrës me një gjysmërreth të veçantë të flokëve. Por, varësisht se sa ekspresive është ky gjysëm-rrethi apo sa të larta do të jenë bangat, hairstyle duket ndryshe.

Fytyra e pronarit të tufave të tilla gjithashtu mund të perceptohet ndryshe: një zhurmë gjysmërrethe vizualisht zgjerohet ose ngushton fytyrën, thekson sytë ose ndihmon për të fshehur ballin e lartë. Përsëri, gjithçka varet nga natyra e gjysmërrethit.

Por, kush mund të shkurtojë me siguri bangat e tij në një gjysmërreth? Edhe pse përfitimet e një personi të tillë janë shumë, por, për fat të keq, kjo nuk i përshtatet të gjithëve. Mund të thuhet se ka shumë pak lloje të fytyrës që bangs gjysmërrethor të vërtetë dekoroj. Për shembull, ajo do t'i përshtatet pronarit të një fytyre ovale, por faqet nuk duhet të jenë shumë të shëndosha. Siç është përmendur më lart, kjo bangs mirë fsheh ballin e lartë, dhe gjithashtu i bën sytë më ekspresive.

Flokët e dendura të errëta të trasha do të duken shumë më mirë me një zhurmë në një gjysmërreth, sepse me një vijë të drejtë - ato mund të kenë një pamje shumë grafike. Bangs gjysmërrethor quajtur merituar quajtur versionin femëror të bangs zakonshme drejtë në vetullat. Opsioni i fundit është më shumë për t'u përballur me vajzat e reja, dhe gjithashtu nuk përshtaten gjithmonë me fytyrat e rrumbullakëta. Por falë bangs në një gjysmërreth, një pjesë e vogël e ballit hap pak dhe fytyra si të ngushtë dhe të bëhet më skulpturore.


Por falë bangs në një gjysmërreth, një pjesë e vogël e ballit hap pak dhe fytyra si të ngushtë dhe të bëhet më skulpturore

Por kush duhet të heqë dorë nga kënaqësia e veshjes së një hairstyle të tillë? Nëse një vajzë ka një fytyrë të rrumbullakët të plotë, mjekër të dytë, atëherë ajo do të duhet të harrojë për bangs në një gjysmërreth. Pronarët e këtij hairstyle fshehin pjesën e sipërme të fytyrës, duke tërhequr vëmendjen në fund, kështu që nuk duhet të jetë i madh. Por nëse vërtet doni të ecni me një zhurmë të tillë, atëherë pyesni floktarin që të bëjë vijën e flokëve mbi ballin jo të lakuar, por pothuajse drejt. Duhet të jetë gjithashtu që fijet e flokëve mbulojnë pak faqet e rrumbullakosura. Kjo do t'i bëjë vizualisht ato më të vogla.

Momenti i dytë, kur gjilpërat në një gjysmërreth, nuk janë në fytyrë, kur, përkundrazi, pjesa e poshtme e fytyrës është shumë e theksuar. Fytyra të gjera me zverdhje të lartë kanë nevojë për hairstyle që zbutin karakteristika të tilla.

Pyetja tjetër është zgjedhja e hairstyle. Gjysma e rrethit Bang duhet të jetë e përshtatur me flokë të bukur dhe të shëndetshëm. më i mirë flokët më të mirë për këtë chelochka - një bob i shkurtër, si dhe një bob-katror klasik drejt supet. Por jo vetëm hairstyles të shkurtra do të duken të mira me një zhurmë të tillë. Flokët e drejtë të të njëjtës gjatësi janë gjithashtu një opsion i përshtatshëm.


Flokët e drejtë të të njëjtës gjatësi janë gjithashtu një opsion i përshtatshëm

Nëse doni të krijoni një imazh në stil retro, atëherë një ballë e shkurtër është vetëm për ju. Dhe nëse keni flokë të errët me shkëlqim natyral, atëherë në përgjithësi, kjo hairstyle do të duket e madhe.

Një imazh modern që do të jetë i ndritshëm dhe i gjallë do të ndihmojë për të krijuar një ballë të zgjatur me një zhurmë në një gjysmërreth. Pronarët e njëjtë flokë të gjata duhet të mbani mend se flokët e tyre duhet të mbeten të qetë në të gjitha kushtet.

Hairstyles më të mira me bangs gjysmë-rrethore

Bangs në modë për më shumë se një dekadë. Dhe kjo nuk është e habitshme, pasi ndihmon vajzat të tërheqin vëmendjen te sytë e tyre dhe korrigjojnë disa nga të metat në fytyrat e tyre, dhe për gratë më të vjetra për të fshehur rrudhat dhe për të rimarrë rrënjët e holla nga ballinat e tyre. Bangs janë shumë të ndryshme, për shembull, gjysmërrethor, mund të jetë një alternativë për opsionet e drejtpërdrejtë.

Prerë apo jo prerë?

Gjysma e rrumbullakët e rrumbullakët nuk janë për të gjithë. Për shembull, nuk është e rekomandueshme që të vishen gratë me fytyrë ovale ose trekëndore, por për vajzat me fytyrë të ngushtë, ajo do të përshtatet në mënyrë të përkryer. E njëjta gjë vlen për të Gratë me plumb , meqë këto zhurma në kombinim me fillesat anësore të zgjatura vizualisht shtrijnë ovalin e fytyrës dhe balancojnë karakteristikat e tij. Ky aksesor do të ndihmojë zonjat me fytyrë të gjerë. Sidoqoftë, është më mirë që ata të zgjedhin variante boshtërore gjysëmrrethore.

Nga rruga, për ata që kanë flokë të trashë, të errët dhe të rëndë, të prerë si një katror, ​​i cili nuk i përshtatet një buzë të drejtë, një gjysmë rrethore mund të ndihmojë zbutjen e grafikës së hairstyle dhe e bëjnë atë më femërore.

Në mënyrë që shiritat gjysmë-rrethore të shikojnë, siç thonë ata, njëqind për qind, ajo duhet të prerë rregullisht dhe të përshtatet. Për ta bërë këtë, trajtoni flokët me mousse dhe jepini formën e dëshiruar duke përdorur një furçë të rrumbullakët me diametër të madh dhe një tharëse flokësh. Nëse moti është me shi, mjegull, ose po shkon në një festë, atëherë pas vendosjes ju duhet të aplikoni llak mbi flokët tuaj, i cili do të rregullojë bangs dhe për të parandaluar atë të bëhet copë e çikë.

Teknikat e prerjes

Zhurmat e rrumbullakosura do të duken bukur vetëm nëse është mjaft e trashë. Kjo do të thotë se baza e bangs duhet të jetë sa më afër të jetë e mundur në kurorë.

Para se të filloni të prerni, flokët janë larë dhe tharë, dhe ajo është ndarë në formën e një trekëndëshi me krye pranë krye. Nuk rekomandohet fort të bëni një prerje flokësh kur flokët janë të lagura, sepse, pasi të jenë tharë, ato do të jenë së paku 1 cm të shkurtra dhe rezultati nuk do të jetë ajo që pritej.

Nuk rekomandohet fort të bëni një prerje flokësh kur flokët janë të lagura, sepse, pasi të jenë tharë, ato do të jenë së paku 1 cm të shkurtra dhe rezultati nuk do të jetë ajo që pritej

Fytyra e zgjedhur e kërkuan në fytyrë dhe pjesa tjetër e flokëve mblidhet në bisht në pjesën e prapme të kokës. Pastaj prerë flokët në nivelin e vetullat dhe ndani ato në dy fillesa. Çdo filiz është prerë në një gjysmërreth në drejtim nga qendra në tempuj.

 • Shpërthime të gjata të flokëve.
  Në përgjithësi, stilistët nuk e rekomandojnë këtë hairstyle për ata që kanë flokë shumë të gjatë. Sidoqoftë, nëse dëshiron vërtet, mund të eksperimentosh. Në fund të fundit, në fund, në disa muaj do të jetë e mundur që lehtë të kthehet një zhurmë e tillë në një vijë të drejtë.
 • "Torn".
  Një zhurmë e tillë "e zhurmshme" ovale do të dalë në qoftë se ju prerë një fije floku përpara kokës siç përshkruhet më sipër dhe fuqimisht profil këshilla. Në këtë rast, duhet të përpiqeni të merrni një gjysmërreth në mënyrë ideale korrekte, përndryshe hairstyle e tërë do të jetë e paqëndrueshme dhe e papërshtatshme.

Në këtë rast, duhet të përpiqeni të merrni një gjysmërreth në mënyrë ideale korrekte, përndryshe hairstyle e tërë do të jetë e paqëndrueshme dhe e papërshtatshme

 • Opsioni "anash".
  Këto zhurma mund të jenë një alternativë për opsionet direkte. Megjithatë, nuk është i përshtatshëm për vajzat me fytyra shumë të gjata ose me flokë kaçurrelë. Është shkurtohet si zakonisht dhe është hedhur duke tërhequr fillesat drejt veshit të majtë ose të djathtë.
 • Gjysmëri i zhdrejtë bangs.
  Versioni i zhdrejtë do të duket i bukur vetëm në flokë të shkurtër. Me të, ju mund të krijoni një imazh skandaloz ose të keq që do të nxjerrë në pah vajzën nga turma, veçanërisht nëse ju bëni theksimet e duhura. Përparësitë e tij përfshijnë lehtësinë e instalimit, pasi ajo nuk kërkon smoothness perfekte dhe madje mund të jetë disheveled disi dhe pakujdesshëm.

Çfarë hairstyles përshtaten

Shpërthimet e rrumbullakëta ose gjysmë-rrethore shkojnë mirë me një fasule të shkurtër, që i ngjan një faqe prerjeje, të vendosur pa u përdredhur nga brenda. Ju gjithashtu mund të përdorni këtë dizajn të flokëve para kokës me një prerje flokësh të bob-supeve dhe gjatësi të shpatullave ose me një diplomim të lehtë rreth konturit.

Që kur shumë flokë të errët Një zhurmë e rrumbullakët me një bob të shkurtër mund ta kthejë këtë hairstyle në një kryelartë të shëmtuar që i ngjan një kapele të fortë, atëherë mund të këshillojmë që të nxjerrim në pah paksa hollimin e ngjyrës së flokëve me theksime të lehta.

Siç mund ta shihni, shakullat gjysmë-rrethore të çdo gjatësi mund të ndihmojnë në krijimin e imazheve femërore në stil retro ose opsionet ekstravagante të të rinjve. Megjithatë, ju duhet të zgjidhni këtë hairstyle në përputhje me llojin e fytyrës tuaj dhe duke marrë parasysh ngjyrën e flokëve.

Më shumë informacion

Bangs - kjo është një shtesë e dëshirueshme për çdo prerje flokësh apo hairstyle, sepse ajo është ajo që e bën të gjithë imazhin e një gruaje flirty dhe të plotë. Ky element mund të ndryshojë në mënyrë drastike imazhin e tërë, të bëjë atë ekspresive, misterioze dhe interesante.

Vendimi nëse duhet të bëni një zhurmë në një gjysmërreth, duhet të merret së bashku me floktarin tuaj, pasi ai mund të përmirësojë dhe të përkeqësohet shfaqje . E gjitha varet nga cilësi e flokëve, lloji i fytyrës, prerja kryesore e kështu me radhë. Avantazhet e bangs gjysmërrethor janë:

 • mundësi për "rinovimin" e imazhit tuaj;
 • theksojnë individualitetin dhe origjinalitetin e flokëve;
 • shtoni imazhin e pemëve dhe dritës;
 • dëshira për të ndryshuar diçka në mënyrë radikale në pamjen e tyre.

Kush është zhurma në një gjysmërreth?

Për fat të keq, jo çdo grua mund të përballojë një "aksesor" të tillë. Zhurmat gjysmërrethore janë plotësisht të papranueshme nëse keni një fytyrë katrore. Veçanërisht elegante dhe interesante, duket nëse formën e fytyrës së një gruaje ose trekëndëshi. Një fytyrë e ngushtë do të jetë disi më e plotë dhe më voluminoze.

Gjysmërreth për të rrumbullakët , me fije anësore të zgjatura, tërheq vizualisht dhe balancon karakteristikat e tij. Fytyra e ngushtë e rrumbullakët ose e gjerë mund të jenë bangs gjysmërrethe të zhdrejtë.

Flokët duhet të jenë të pastra dhe të shndritin shëndetin. Bukuri e veçantë e bangs gjysmërrethor do të japë disa fillesa të lehta. Zbutja e styling e këtij prerje është arritur duke përdorur një mousse, një furçë të madhe të rrumbullakët dhe një tharëse flokësh. Ndonjëherë ia vlen të fiksosh rezultatin.

Bangs në një gjysmërreth për flokët e gjatë

Stilistët e salloneve të bukurisë nuk i këshillojnë pronarët e flokëve të gjata për ta përdorur këtë mundësi. Ky është një kombinim i papranueshëm, në aspektin e pajtueshmërisë me përmasat e prerjes së flokëve, por gjithnjë ka një shans për të eksperimentuar, ndoshta kjo është pikërisht ajo që ju nevojitet.

Bangs grabitur në një gjysmërreth

Këto zhurma mbeten të rëndësishme dhe në kërkesë në të gjitha kohët, për shkak të aftësisë për të dhënë imazhin e misterit, seksualitetit dhe disi rinovimin e fytyrës. Gjithashtu bangs shqyer, zgjedhur si duhet për llojin e fytyrës, mund të balancojnë përmasat e saj, zbutur tiparet e mprehta ose këndore. Vajzat me një fytyrë të vogël dhe të pakuptueshme mund të përpiqen të bëjnë një zhurmë gjysmëkrike të shqyer dhe të profilizojnë rëndë.

Rezultati përfundimtar spektakolar varet tërësisht nga aftësia e floktarit, i cili duhet të respektojë simetri të përsosur dhe të bëjë bangs saktësisht gjysmë-rrethore, pa ndonjë të meta. Çdo gabim është i mbushur me parregullsi, të cilat do t'i japin të gjithë paaftësinë e hairstyle.

Bangs në anën

Ky trend i modës nuk ka lënë pozicionin e saj për shumë vite, sepse anësia në anën e saj e bën të gjithë imazhin e një gruaje elegante, të natyrshme dhe të ëmbël, tipare të zbutura të fytyrës. Ky zhurmë nuk kërkon aftësi të veçanta për styling dhe është i përshtatshëm për pothuajse çdo lloj fytyre dhe flokësh. Përjashtimet e vetme janë fytyra e shtrirë me forcë dhe curls kaçurrelë.

Shakatë e zhdërvjellët në një gjysmërreth

Bangs oblique në një gjysmërreth janë ideale për një të guximshme, të vendosur dhe grave moderne që jetojnë në ritmin e një qyteti të madh dhe nuk kanë frikë të tregojnë preferencat e tyre. Ky element i prerjes së flokëve, i plotësuar nga stili ekstrem dhe optimizmi i fryrë, do ta bëjë një grua të ndritshme, tërheqëse dhe të jashtëzakonshme. Por të gjitha mundësitë e bangs gjysmë-rrethore janë zbuluar plotësisht vetëm në flokë të shkurtër, të cilat duhet të merren parasysh kur të vendoset për të marrë një të tillë "accessory".

Për pronarët kaçurrela të gjata Ekziston një numër i paimagjinueshëm opsionesh për bangat e tjera që do t'i bëjnë ato unike dhe simpatike në mënyrën e tyre.

Por, kush mund të shkurtojë me siguri bangat e tij në një gjysmërreth?
Por kush duhet të heqë dorë nga kënaqësia e veshjes së një hairstyle të tillë?
Prerë apo jo prerë?
Kush është zhurma në një gjysmërreth?

Новости

Советы для удачного шоппинга в Барселоне.
Шоппинг  в Барселоне У какой женщины при слове «шоппинг» не просыпается инстинкт охотницы, всегда готовой к штурму коммерческого центра или бутика с тем же энтузиазмом, с каким французы когда-то

Магазины Вильнюса
Шоппинг и магазины в Вильнюсе, распродажи и скидки. Шоп-туры в Вильнюс, Литва: бутики, бренды, аутлеты, фабрики, адреса магазинов, отзывы. Вильнюс — сравнительно небольшой город, в котором насчитывается

Отдых в Мальград-де-Мар в июне — отзыв Ильи: путешествие по Испании и культурный шок от увиденного


Шоппинг
Излюбленным местом для многих туристов является остров Крит, который представляет собой самый большой остров Греции. Здесь можно полюбоваться великолепными природными пейзажами и насладиться комфортабельным

Магазины в Ллорет де Мар: торговые центры, рынки и аутлеты.
В последнее время среди туристов особым спросом начали пользоваться испанские города. Да, и еще бы! Многие ведь жаждут посмотреть известные бои быков, прогуляться по старинным улочкам, полюбоваться прекрасной

Ведущий "Орла и Решка. Шопинг" Егор Калейников: "Тяжело было решиться побриться наголо"
Популярный телеведущий в интервью "Сегодня" рассказал об экстриме на съемках, о покупке за 220 тысяч долларов, о том, как крадет души с помощью камеры, и о йо-йо с Аляски. А еще — о том, как чуть не стал

Шоппинг в Лос-Анджелесе
Мировой лидер в бронировании отелей Booking.com отобрал наиболее удобные отели для шоппинга в Лос-Анджелесе — . Для многих посетителей шоппинг является главной целью в Лос-Анджелесе. Это столица киноиндустрии

Шоппинг в Венеции
В Венеции, как и в любом европейском городе, являющемся центром притяжения туристов, очень много небольших магазинов, специализирующихся на продаже как брендовой одежды и обуви, так и ювелирных украшений,

Шоппинг во Вьетнаме
Шоппинг (по-вьетнамски — муа, то есть покупка). Скидка — зам за. Торговцы необходимые слова знают и по-английски. Постепенно, с увеличением во Вьетнаме количества российских туристов, вспоминают или учат

Шоппинг в Куала-Лумпуре. Что можно купить?
Малайзия славится не только лишь башнями Петронас, возле которых очень любят фотографироваться приезжие, а также отличными пляжами, но и шоппингом. Он здесь чуть ли не самый лучший во всём регионе. В столице

Адрес:
пр. Пушкина 16

Телефоны клуба:
056-79-000-37
099-078-90-99
067-689-07-01
093-403-17-02

Режим работы:
ПН – ПТ: 9.00-21.00 СБ: 10.00-17.00

Следите за нами: