Статьи

Si të zbuloni se kush do të jetë i dashuri juaj. Si të gjeni emrin e tradhtarëve: mënyra të thjeshta dhe të besueshme

 1. Si për të gjetur emrin e njeriut në gjethet e çajit
 2. Si për të gjetur emrin e gruas së tij me bulbs
 3. Si për të gjetur emrin e gruas së tij me dylli
 4. Si për të gjetur emrin e gruas suaj me pjatë prej porcelani
 5. Si të gjesh emrin e të fejuarit përmes korridorit të pasqyruar
 6. Disa mënyra të parashikimit për të ardhmen e burrit të saj në letër
 7. Disa mënyra të tjera të parashikimit për burrin e ardhshëm

Jeta bëhet më interesante kur zbulohen disa nga sekretet e saj. Dhe një nga sekretet më intriguese të fatit - cili është emri i burrit të ardhshëm: një vajzë e vogël do të refuzojë të mësojë këtë informacion. Kryerja e pasurisë në emrin e të fejuarit është mjaft e lehtë I vetmi kusht është që ju duhet të besoni në fuqinë e ritit që po kryeni dhe me të vërtetë doni të njiheni me dhëndrin në mungesë.

Kur dhe si të gjesh emrin e burrit të ardhshëm në shtëpi?

Rregullat e punës magjike

Praktikat e shndërrimit janë një art që mund të studiohet gjatë gjithë jetës time. Praktikuesit me eksperiencë e dinë saktë se si të bëjnë një parashikim në gju, por shtrigat rishtar janë të rekomanduara për t'iu përmbajtur një numri kushtesh që kontribuojnë në një rezultat më efikas dhe të besueshëm.

Ka shumë pyetje në lidhje me kohën optimale për të marrë një parashikim. Është vërejtur se disa data janë më të mira se të tjerat:

 • paragjykimi në emër të fejuarit për Krishtlindje është e mundur për vajzat që janë nën patronazhin e egërsisë së krishterë (që janë me dashamirësi ndaj forcave të kësaj feje dhe janë gati të bëjnë marrëveshje me ta);
 • Periudha nga Krishtlindja në Epiphany është ideale për të gjithë ata që kujdesen, pasi që pasardhja e emrit të të fejuarit deri në kohën e Krishtlindjes është kryer për qindra vjet dhe ritualet janë përpunuar mirë nga pikëpamja e energjisë. Nëse riti kryhet siç duhet, atëherë e vërteta do të hapet për një fillestar absolut;
 • në ditëlindjen e vet, është e lehtë për të gjetur emrin e të fejuarit: pasuri tregon, sepse në këtë datë portat në botën delikate të hapura për çdo person. Çdo parashikim do të dalë, sidomos me një lidhje të vendosur me klanin Egregor (mund të flisni për atë nëse familja nderon kujtimin e të afërmve të vdekur dhe vetë të vdekurit ndonjëherë komunikojnë me të gjallët përmes shenjave ose ëndrrave);
 • Ju mund të gjeni emrin e të fejuarës suaj në prag të Vitit të Ri ose Vjetër. Ashtu si në rastin e kohës së Krishtlindjeve, këto festa janë përpunuar nga shumë gjenerata, prandaj lejojnë pa vështirësi të veçanta për të pasur qasje në informacione të fshehura.

Është e lejueshme të kryhet një ritual në një ditë tipike, por është më mirë të konfirmohen rezultatet në një datë "të veçantë".

Rregullat e ritujve parashikuese janë standarde:

 • Mos i tregoni askujt për punën e planifikuar.
 • Të mendosh vetëm.
 • Kini besim dhe mos kini frikë. Frika djeg burimet energjetike të një personi, duke e bërë atë magjike të pafuqishëm.
 • Besoni në ritual. Riti duhet të zgjidhet vetvetiu: nëse nuk shkakton refuzim, atëherë shanset e suksesit rriten ndjeshëm.
 • Mbani qetësi dhe pjesë të humorit. Një parashikim i suksesshëm supozon se fansa nuk e merr procesin shumë seriozisht dhe i jep vetes të drejtën për të bërë një gabim. Në këtë gjendje, të gjitha ndjenjat e brendshme bëhen të përkeqësuar dhe është shumë e lehtë për të marrë një përgjigje të saktë.


Themimi i emrit të fejuarit me një unazë

Unaza - një dekoratë unike. Është një rreth i mbyllur, i cili siguron integritetin e energjisë të produktit. Ky tipar i jep bizhuteri një potencial të fuqishëm magjik dhe parashikues. Për të gjetur emrin e të fejuarës suaj, ju duhet të prisni për mbrëmje: kur dielli zhduket përgjatë horizontit, bota ruan sekretet e saj më pak me kujdes.

Për rituale do të duhet:

 • një unazë e thjeshtë pa gurë dhe fije (argjend ose bakër);
 • qiri i hollë dylli;
 • thread i fortë;
 • një fletë letre në të cilën është shkruar alfabeti.

Është e nevojshme të ndizni fitilin: nëse nuk arrin herën e parë, kjo do të thotë që prishja duhet të ndalet, sepse sot nuk do të ketë përgjigje. Duhet ta vësh me kujdes unazën në qiri (do të shtrihesh në tavolinë ose do të kapesh në shandan) dhe do të shprehe komplotin:

"Zonja ime e dashur, e përshëndetur nëpër botë, duke kërkuar një unazë të vogël, duke parë tokën, nuk mund ta gjejë fare, kujton emrin e tij dhe më thotë. Cili është emri yt, mummers? "

Kur qiri dil djeg, varni unazën në fije. Merrni një lloj penduli. Ajo duhet të mbahet mbi një fletë letre - unaza, duke devijuar, do të tregojë letrat nga të cilat do të formohet emri i kontraktuar.

Si për të gjetur emrin e burrit të ardhshëm nga libri

Është shumë e thjeshtë për të punuar me tekstin, sepse përgjigja do të jetë e qartë: universi nuk do të duhet të kërkojë mënyra për të dhënë një shenjë paralajmëruese - mjafton që vajza të shohë fjalën e shtypur. Për ceremoninë ju do të nevojitet vetëm një libër (mundësisht një art, por një libër referimi i emrave do të bëjë gjithashtu). Literatura teknike nuk është relevante për arsye të dukshme: probabiliteti për të gjetur një emër atje është i vogël. Ju duhet të vendosni të dy pëllëmbët në libër dhe, përqendruar, shpalosni një komplot:

"Ku janë mummat e mia të dënuara, të dërguara nga fati, të dhënë nga qielli, të udhëhequr nga Perëndia, duke endur nëpër shtigjet, duke mos njohur emrin tim, duke pritur që unë të takohem. Le të më shpallet emri, le të bie në sy, të mos zhduket nga pamja, më lejo, që të priste të fejuarin, me emrin e saj ".


Duke menduar për emrin e fejuarës së tij

Duhet të bëjë vetëm një kërkesë - dhe fati do të përgjigjet. Ashtu si në rastin e një libri, është e lehtë të gjesh emrin e bashkëshortit të ardhshëm në letër: në një pasqyrë të dytë, dora e vajzës do të nxjerrë në mënyrë të pavarur emrin e nevojshëm dhe të vërtetë.

Ajo do të marrë:

 • tenxhere e madhe prej dheu;
 • sa më shumë të jetë e mundur prerë copa letre;
 • stilolaps ose laps;
 • pëlhurë të trashë blu ose të zezë.

Gjëja e parë që duhet të përgatisni. Rekomandohet të shkruani një emër mashkull në çdo copë letre: sa më i madh numri i tyre, aq më i lartë është shanset që është pikërisht e njëjta gjë që mrekullon. Një copë letër tradicionalisht është lënë e pastër; rënia e tij sugjeron që parashikimi dështoi sepse emri i saktë nuk ishte. Të gjitha shënimet duhet të hidhen në një tenxhere, të mbulohen me një leckë dhe përzierje. Tjetra ju duhet të shqiptoni tekstin tre herë:

"Boil-vlim, furrë sobë, unë piqem pancakes për të fejuarin tim, dhe kujt duhet të thërrasë? Si të kontaktojmë dhëndrin? Më thuaj, fati, sudbinushka, më trego një emër të dashur të vogël, mos e fsheh të vërtetën prej meje, kështu që e thirra dhëndrin në pancakes. "

Mjafton të ulësh një dorë në një enë dhe të tërheqësh copën e parë të letrës. Emri i shkruar në të i përket bashkëshortit të ardhshëm të magjistares. Nëse dëshironi, pas përfundimit të hamendjes, mund të pjekni pancakes dhe vendosni ato në dritare, duke shprehur mirënjohje për forcat më të larta.


Si për të gjetur emrin e të fejuarit në një ëndërr

"Një burrë i martuar është veshur, më vjen tek unë veshur" - kështu pëshpëriten gjyshet e mëdha të gjysmës, duke u pyetur për të paditurit në javën e Krishtlindjes. Kohët kanë ndryshuar. Por gratë moderne, pavarësisht nga një karrierë e suksesshme, pavarësia financiare dhe indiferenca e hidhur ndaj seksit mashkullor, po presin gjithashtu që Krishtlindjet të mbushin hije me të fejuarin e tyre. Për më tepër, ata duan të dinë emrin e bashkëshortit të synuar.

Ju mund të mendoni çdo ditë, por koha e Krishtlindjeve është koha më e favorshme në këtë vit për një parashikim dashuri, parashikime, magji parash.

Si për të gjetur emrin e njeriut në gjethet e çajit

Ju mund të kryeni një ritual në çdo ditë të rastësishme të muajit. Vendosni një qiri të ndezur dhe një disk të thellë në tavolinë. Derdhni kafe të përgatitur në gjysmë filxhan. Pini pije në gllënjka të vogla për shijen e kafesë. Pastaj, përmbysni kupën në disk, dhe pas një minute, ngrini lart. Në shkurorëzimin që rezulton, ju do t'i shihni letrat, që përputhen me ta, të lexoni emrin e të fejuarit.

Si për të gjetur emrin e gruas së tij me bulbs

Krerët e onions llambë nënshkruajnë me emrat meshkuj. Mbjellini ato në kavanoza me ujë ose në tokë. Cili llambë do të jepte një filiz para - në emër të kësaj dhe të presin për ofertën e një dore dhe të zemrës.


Si për të gjetur emrin e gruas së tij me dylli

Ky tregim i pasurisë mund të kryhet çdo natë të vitit, pas mesnatës. Hidhni ujë në një pjatë të cekët. Ndizni një qiri të kishës, ngjiteni mbi kontejnerin duke thënë: "Dënuar mua, njofto emrin tënd". Prisni derisa pesë pika të dylli të shkrirë të bien në lëng. Tani shikoni me kujdes shenjat e dylli të ngrira, në mesin e tyre do të jetë letra fillestare e të fejuarës suaj.


Si për të gjetur emrin e gruas suaj me pjatë prej porcelani

Të menduarit mbi një pllakë prej porcelani është një akt i vjetër serioz, pasi në këtë proces shpirti i personit të vdekur është shkaktuar, si rregull, të afërm të ngushtë . Kryer nga disa njerëz. Tërheqni për këtë qëllim miqtë tuaj që besojnë në mrekulli dhe duan të dinë emrin e të fejuarit të saj.

Do t'ju duhet një fletë letre, një stilolaps i ndjerë, një pjatë të re ëmbëlsirash. Shkruani në letër në një rreth letra të alfabetit. Në qendër, vendosni një pllakë të përmbysur me një fund, shënoni shigjetën në të. Vendosni gishtërinjtë në buzë të pllakës dhe, duke shkaktuar shpirtin, bëni një pyetje. Pllaka do të fillojë të shkojë nga letra në letër, t'i mësuar përmendësh, duke shtuar fjalë. Pas mbarimit të guessing, falënderoj frymën për ndihmën e dhënë.


Pas mbarimit të guessing, falënderoj frymën për ndihmën e dhënë

Si të gjesh emrin e të fejuarit përmes korridorit të pasqyruar

Parashikimi nuk është për të zbehur zemrën, por ndihmon për të gjetur emrin e bashkëshortit 100%. Nëse vendosni të mbani një ritual, bëni atë në dhomën më të vogël të banesës.


Nëse vendosni të mbani një ritual, bëni atë në dhomën më të vogël të banesës

Besoni apo jo në parashikimet, biznesin tuaj. Por këto rituale janë testuar për shekuj dhe, po të ishin të rreme, vështirë se do të kishin arritur ne. Shko te fati duke treguar seriozisht, ashtu si paraardhësit tanë, dhe atëherë me siguri do të jeni në gjendje të shikoni në të ardhmen tuaj.

Shumë vajza përpiqen të paktën të heqin pjesërisht velin e fshehtësisë dhe të gjejnë emrin e burrit të tyre të ardhshëm. Sot, falë përvojës që është fituar gjatë shekujve, ka mjaft mënyra për të njohur të ardhmen. Këto përfshijnë numerologjinë, palmistry, astrologji, kartë pasuri thënë, të gjitha llojet e ritualeve dhe shumë besime popullore.

Gjithmonë ka pasur njerëz që ishin të bindur se ishte qesharake të besonin në parashikimet dhe se kjo ishte absurditet i plotë, por shumica e njerëzve mund të thonë të kundërtën. Provimi i besnikërisë së një mendimi apo një tjetri është vështirë për këtë ditë. Gazetat dhe Interneti janë të mbushura me reklama me oferta të paragjykimit për të ardhmen, duke hartuar një horoskop individual dhe gjetjen e emrit të partnerit jetësor në të ardhmen.

Astrologët ende përbëjnë horoskopë dhe tregtarët e pasurisë ende po pyesin, sepse ka dikush që të bëjë të dyja, dhe ka shumë të ngjarë që ajo të mos ndryshojë kurrë.

Në çdo kohë në mesin e vajzave të pamartuara të reja, kërkesa e madhe ishte në kërkesë të madhe. Dhe kjo nuk është e habitshme, sepse në rininë njerëzit janë veçanërisht të ëmbël. Zemrat e vajzave të reja janë të mbushura me një paralajmërim magjik dhe një etje për aventura, dhe para tyre është një jetë e gjatë plot me arritje dhe zbulime. Të gjithë duan të dinë paraprakisht se kush është fati i tyre dhe me kë duhet të shkojnë krah për krah për të kaluar nëpër të gjitha gëzimet dhe dhimbjet, momentet e lumturisë dhe fatkeqësive. Kjo është arsyeja pse ka shumë mënyra për të gjetur emrin e dashur, si dhe për mirëqenien ose llojin e aktivitetit të burrit të ardhshëm. Në këtë artikull ne ofrojmë të njiheni me mënyrat më të njohura për të mësuar të panjohurën.

Disa mënyra të parashikimit për të ardhmen e burrit të saj në letër

Shtrojini në tryezë copa letre me emra meshkuj. Merrni një gjilpërë ose unazë ari dhe fije një fije mëndafshi në një mënyrë apo tjetër, e cila është 15 cm e gjatë gisht tregues mbajeni fije dhe mbani unazën (ose gjilpërë) me këtë fije për çdo copë letre me emrin. Nëse mbi ndonjë prej emrave unazë fillon të lëkundet në mënyrë arbitrare si një lavjerrësi ose tjerr rreth vetes, atëherë ai do të thërrasë të fejuarin tuaj.

Shtypni një fletë të pastër A4 të letrës në copa të shumta. Në secilën prej shredëve që kanë rezultuar, shkruani një emër mashkull dhe i vendosni të gjitha nën gjumë para se të shkoni në shtrat. Sapo të zgjoheni në mëngjes, merrni një nga këto mbetje, duke mësuar kështu emrin e burrit tuaj të ardhshëm.

Përgatitni një enë me ujë (legen), stubin e qirinjëve, predha arre, balte dhe shumë copa letre, të cilat, si në dy metodat e mëparshme, duhet të shkruhen emrat meshkuj . Bashkoni copa letre me emrat e argjilës në anët e enës me ujë nga nutria (distanca midis mbetjeve prej 2-3 centimetra nga njëra-tjetra). Ndizni një qiri dhe e ndizni në një guaskë arre, pastaj uleni në ujë në qendër të legenit. Do ta njihni emrin e burrit tuaj të ardhshëm kur guaska me qirinjë ndalon pranë një copë letre.

Disa mënyra të tjera të parashikimit për burrin e ardhshëm

Ekziston një metodë e shijshme e parashikimit për një burrë, përkatësisht mirëqenien e tij dhe llojin e veprimtarisë - sipas farave të qershisë. Për ta bërë këtë, ju duhet të hani qershi dhe, kur pëshpëritni secilin prej farave, të zbuloni okupimin e burrit të ardhshëm, listoni emrat e profesioneve të ndryshme dhe përcaktoni mirëqenien e tij, thoni "të varfër, të pasur, të bukur, inteligjent, , të sëmurë, arrogant, lypës "etj. Fjala në të cilën kockat do të përfundojë do t'i referohet bashkëshortit tuaj të ardhshëm.

Për të zbatuar metodën e mëposhtme të paragjykimit në emër të burrit të ardhshëm - paragjykimi në duart e duarve të tua, keni nevojë për një të dashurën. Ajo do të duhet të marrë dorën pranë parakrahit me dy duart e saj dhe, në një metodë "tyl", rrotulloni sikur ajo po e shtrydh rrobën. Midis duart e saj duhet të jetë një distancë prej të paktën dhjetë centimetra. Për sa kohë që një mik në këtë pozitë mban dorën tuaj, duhet të shikoni lëkurën e dorës në brendësi të parakrahit, ku formohen njolla ose fisha. Nëse kjo apo ajo që ju kujton një letër, atëherë emri i burrit të ardhshëm do të fillojë me të.

Mund të mendosh edhe për lëvozhgën e një mollë. Për ta bërë këtë, zhvishe mollën në mënyrë që lëkura e saj të duket si një spirale. Pas kësaj, hidhni zhvishem mbi shpatullën e majtë dhe, duke u kthyer, hidhni një sy, ndoshta lëvozhgja ra në dysheme në formën e një letre. Nëse kjo ndodh, atëherë me siguri emri i të fejuarit do të fillojë me të.

Një nga mënyrat e hamendjes në emër të burrit të ardhshëm është hamendje me emrin e një kalimtar. Shkoni në prag të Vitit të Ri në rrugë dhe njeriu i parë që takoni, kërkoni emrin e tij. Cili emër ai do të thërrasë, dhe do ta quajë partnerin tuaj të ardhshëm në jetë.

Asnjë nga këto opsione nuk është magji ose magji e zezë, por tregtarët e fatit nuk rekomandojnë shumë për t'u përfshirë. Fakti është se ata besojnë se, duke supozuar, një person programon fatin e vet, duke pushuar të jetë zot i jetës së tij. Por, në çdo rast, vetëm ju duhet të vendosni "nëse kjo do të jetë" ose të kënaqë kuriozitetin tuaj nëpërmjet një prej metodave të paragjykimit. Fat i mirë!

Kur dhe si të gjesh emrin e burrit të ardhshëm në shtëpi?
Cili është emri yt, mummers?
Si të kontaktojmë dhëndrin?

Новости

Советы для удачного шоппинга в Барселоне.
Шоппинг  в Барселоне У какой женщины при слове «шоппинг» не просыпается инстинкт охотницы, всегда готовой к штурму коммерческого центра или бутика с тем же энтузиазмом, с каким французы когда-то

Магазины Вильнюса
Шоппинг и магазины в Вильнюсе, распродажи и скидки. Шоп-туры в Вильнюс, Литва: бутики, бренды, аутлеты, фабрики, адреса магазинов, отзывы. Вильнюс — сравнительно небольшой город, в котором насчитывается

Отдых в Мальград-де-Мар в июне — отзыв Ильи: путешествие по Испании и культурный шок от увиденного


Шоппинг
Излюбленным местом для многих туристов является остров Крит, который представляет собой самый большой остров Греции. Здесь можно полюбоваться великолепными природными пейзажами и насладиться комфортабельным

Магазины в Ллорет де Мар: торговые центры, рынки и аутлеты.
В последнее время среди туристов особым спросом начали пользоваться испанские города. Да, и еще бы! Многие ведь жаждут посмотреть известные бои быков, прогуляться по старинным улочкам, полюбоваться прекрасной

Ведущий "Орла и Решка. Шопинг" Егор Калейников: "Тяжело было решиться побриться наголо"
Популярный телеведущий в интервью "Сегодня" рассказал об экстриме на съемках, о покупке за 220 тысяч долларов, о том, как крадет души с помощью камеры, и о йо-йо с Аляски. А еще — о том, как чуть не стал

Шоппинг в Лос-Анджелесе
Мировой лидер в бронировании отелей Booking.com отобрал наиболее удобные отели для шоппинга в Лос-Анджелесе — . Для многих посетителей шоппинг является главной целью в Лос-Анджелесе. Это столица киноиндустрии

Шоппинг в Венеции
В Венеции, как и в любом европейском городе, являющемся центром притяжения туристов, очень много небольших магазинов, специализирующихся на продаже как брендовой одежды и обуви, так и ювелирных украшений,

Шоппинг во Вьетнаме
Шоппинг (по-вьетнамски — муа, то есть покупка). Скидка — зам за. Торговцы необходимые слова знают и по-английски. Постепенно, с увеличением во Вьетнаме количества российских туристов, вспоминают или учат

Шоппинг в Куала-Лумпуре. Что можно купить?
Малайзия славится не только лишь башнями Петронас, возле которых очень любят фотографироваться приезжие, а также отличными пляжами, но и шоппингом. Он здесь чуть ли не самый лучший во всём регионе. В столице

Адрес:
пр. Пушкина 16

Телефоны клуба:
056-79-000-37
099-078-90-99
067-689-07-01
093-403-17-02

Режим работы:
ПН – ПТ: 9.00-21.00 СБ: 10.00-17.00

Следите за нами: