Статьи

Vizatimi me lapsa xhel në letër është i lehtë. Çfarë duhet të vizatoni një stilolaps?

  1. Vizatoni veten
  2. Stilolapsa me xhel

Çfarë duhet të vizatoni një stilolaps?


Çfarë duhet të vizatoni një stilolapsVizatimi i zakonshëm mund të diversifikojë dhe të përpiqet të tërheqë materiale jo mjaft të njohura, të tilla si një stilolaps me stilolaps. Çfarë duhet të nxjerrë me një stilolaps? Në të vërtetë, gjithçka, gjithçka që kapi vëmendjen tuaj.

Megjithatë, nuk duhet harruar se, ndryshe nga një laps, ka shumë të ngjarë që nuk do të jetë e mundur të fshihet një vijë e pasuksesshme (përveç nëse sigurisht që keni bojë të veçantë). Gjithashtu nuk do të jetë e mundur të hijesh, si në një skicë me laps. Por kur vizatoni me një stilolaps, ekzistojnë disa përparësi. Vizatimi del shpejtë, i lehtë dhe jeton.

Pra, keni nevojë për një stilolaps - mund të jetë ballpoint, xhel; Ju mund të vizatoni me astar, shpejtograf ose ngjyrë. Letra, në parim, mund të jetë cilido. Do të jetë interesante të shikoni figurën në letër me ngjyrë. Meqë del shumë imazhe jo shumë të mira, është më mirë që nuk ishte një fletë e vetme, por një fletore. Letra ose karton Kraft do të duken të mira. Zgjedhja e materialit varet nga preferencat tuaja.

Çfarë mund të vizatohet me një stilolaps:

  • i brendshëm
  • sendet shtëpiake (për shembull, enët)
  • pamje nga dritarja
  • ende jetë
  • e kafshëve
  • heronj karikaturë

Për ta bërë vizatimin të suksesshëm, së pari mund të përshkruani pikat kryesore gjatë ndërtimit të saj dhe pastaj lidhni ato me vija të hollë. Pastaj shkoni te detajet e asaj që përshkruani. Nëse është e nevojshme, hijeni me kujdes atë pjesë të fotos që dëshironi.

Vizatoni veten

Nëse nuk keni asnjë letër ose karton, ju mund ta tërheqni direkt në vetvete. Ju mund të simuloni një tatuazh në krahun tuaj, për shembull, në formën e një flamuri të një vendi ose lule të vogla, flutura, një dragua etj.

Stilolapsa me xhel

Nëse stilolapsat që nuk ju pëlqen vërtet, mund të provoni të vizatoni xhel. Nëse stilolapsat që nuk ju pëlqen vërtet, mund të provoni të vizatoni xhel Çfarë mund të vizatoni xhel stilolapsa ? Këtu zgjedhja e temës është edhe më e pasur, pasi stilet xhel janë me ngjyra dhe mund të tërheqin ndonjë komplot. Për t'i bërë linjat të ndryshme, mund të vizatoni duke mbajtur dorezën në një kënd ose drejt. Ju gjithashtu mund të përdorni cilësinë e letrës: në letër të butë, linjat janë të qarta, dhe në letër të përafërt - me ndërprerje. Tema e vizatimit tuaj mund të jetë e brendshme, sende shtëpiake, krijesa mitike, skena nga jeta ose një film, për shembull, ju mund të përshkruani një flamenco çift vallëzimi. Një buqetë me lule do të duket shumë mbresëlënëse. Megjithatë, është e nevojshme të merret parasysh se vizatimi me një stilolaps xhel pastron për një kohë të gjatë, prandaj ju mund të errësoni në mënyrë të pahijshme linjat - jini të kujdesshëm!

Ju mund të mësoni të gjithë rreth vizatimit në seksionin.

Çfarë duhet të nxjerrë me një stilolaps?

Новости

Советы для удачного шоппинга в Барселоне.
Шоппинг  в Барселоне У какой женщины при слове «шоппинг» не просыпается инстинкт охотницы, всегда готовой к штурму коммерческого центра или бутика с тем же энтузиазмом, с каким французы когда-то

Магазины Вильнюса
Шоппинг и магазины в Вильнюсе, распродажи и скидки. Шоп-туры в Вильнюс, Литва: бутики, бренды, аутлеты, фабрики, адреса магазинов, отзывы. Вильнюс — сравнительно небольшой город, в котором насчитывается

Отдых в Мальград-де-Мар в июне — отзыв Ильи: путешествие по Испании и культурный шок от увиденного


Шоппинг
Излюбленным местом для многих туристов является остров Крит, который представляет собой самый большой остров Греции. Здесь можно полюбоваться великолепными природными пейзажами и насладиться комфортабельным

Магазины в Ллорет де Мар: торговые центры, рынки и аутлеты.
В последнее время среди туристов особым спросом начали пользоваться испанские города. Да, и еще бы! Многие ведь жаждут посмотреть известные бои быков, прогуляться по старинным улочкам, полюбоваться прекрасной

Ведущий "Орла и Решка. Шопинг" Егор Калейников: "Тяжело было решиться побриться наголо"
Популярный телеведущий в интервью "Сегодня" рассказал об экстриме на съемках, о покупке за 220 тысяч долларов, о том, как крадет души с помощью камеры, и о йо-йо с Аляски. А еще — о том, как чуть не стал

Шоппинг в Лос-Анджелесе
Мировой лидер в бронировании отелей Booking.com отобрал наиболее удобные отели для шоппинга в Лос-Анджелесе — . Для многих посетителей шоппинг является главной целью в Лос-Анджелесе. Это столица киноиндустрии

Шоппинг в Венеции
В Венеции, как и в любом европейском городе, являющемся центром притяжения туристов, очень много небольших магазинов, специализирующихся на продаже как брендовой одежды и обуви, так и ювелирных украшений,

Шоппинг во Вьетнаме
Шоппинг (по-вьетнамски — муа, то есть покупка). Скидка — зам за. Торговцы необходимые слова знают и по-английски. Постепенно, с увеличением во Вьетнаме количества российских туристов, вспоминают или учат

Шоппинг в Куала-Лумпуре. Что можно купить?
Малайзия славится не только лишь башнями Петронас, возле которых очень любят фотографироваться приезжие, а также отличными пляжами, но и шоппингом. Он здесь чуть ли не самый лучший во всём регионе. В столице

Адрес:
пр. Пушкина 16

Телефоны клуба:
056-79-000-37
099-078-90-99
067-689-07-01
093-403-17-02

Режим работы:
ПН – ПТ: 9.00-21.00 СБ: 10.00-17.00

Следите за нами: